29 / 03 / 2024

REIDIN – İSTEEND İstanbul Taşınma Hareketliliği raporu

REIDIN – İSTEEND İstanbul Taşınma Hareketliliği raporu

TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin desteğiyle hazırlanan REIDIN – İSTEEND İstanbul Taşınma Hareketliliği Raporu’nda 2016 yılı 2. çeyrek dönemi sonuçlarına göre, gerçekleşen taşınma işlemleri bir önceki çeyreğe göre yüzde 2 artış gösterdi.

İstanbul'da en fazla taşınma hareketliliği Kadıköy'de görüldü!

TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin desteğiyle hazırlanan REIDIN – İSTEEND İstanbul Taşınma Hareketliliği Raporu’nda 2016 yılı 2. çeyrek dönemi sonuçlarına göre, gerçekleşen taşınma işlemleri bir önceki çeyreğe göre yüzde 2 artış gösterdi.

İstanbul'da en fazla taşınma hareketliliği Maltepe'de gerçekleşti!

TSKB Gayrimenkul Değerleme desteği ile hazırlanan REIDIN – İSTEEND İstanbul Taşınma Hareketliliği Raporu, 2016 yılı 1. çeyrek dönemi baz alınarak hazırlandı. Rapora göre en çok taşınma Maltepe'den gerçekleşti.

Reidin Emlak Endeksleri, İş Bankası'nın desteğiyle hazırlanacak!

İş Bankası, gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak çalışmalarını sürdürüyor. Banka, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörüyle ilgili analitik verileri ve bilgileri içerecek endekslerin hazırlanmasında Reidin ile işbirliğine gitti.

Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu yayınlandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Reidin–GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2015 Haziran sonuçları!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran raporu yayınlandı.

Reidin-GYODER yeni konut fiyat endeksi raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Mayıs raporu yayınlandı.

TEV, TSKB Gayrimenkul ve Reidin desteği ile daha çok burs verecek!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Reidin Türkiye, bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında TEV mevcut gayrimenkul portföyünü analiz etti. TEV yapılan analiz neticesinde sağlanacak iyileştirmelerle daha fazla öğrenciye burs desteği sağlayabilecek.

Reidin-GYODER Eylül 2014 raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Eylül ayı raporu yayınlandı. Çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi.

Kocaeli'de konut fiyatları artıyor!

Kocaeli'de yeni konut fiyatları yüzde 0,57, kiralık konut fiyatları ise yüzde 0,75 arttı Garanti Mortgage, Reidin.com ve GYODER tarafından araya koyulan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı.

Yeni konut fiyatları yüzde 10,79 yükseldi!

Yeni konut fiyatları geçen yılın Temmuz ayına göre yüzde 10.79 yükseldi. Garanti Mortgage, Reidin.com ve GYODER tarafından ortaya koyulan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı.

Türkiye'de yeni konut fiyatları yüzde 10,79 arttı!

Reidin ile Gayrimenkul ve GYODER "Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, temmuz ayında yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,74 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 10,79 yükseldi.

Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı. Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da yaşandı.

REIDIN Türkiye Sosyoekonomik Derecelendirme sonuçlarını açıkladı!

Dünyanın sadece gelişmekte olan ülkelerdeki gayrimenkul piyasalarına odaklanan ilk uluslararası bilgi şirketi REIDIN, Türkiye Sosyoekonomik Derecelendirme (SED) Çalışmaları 2014 birinci yarıyıl ilçe ve mahalle değerlendirme sonuçlarını açıkladı.

REIDIN – İSTEEND İstanbul Taşınma Hareketliliği raporu Haberi

REIDIN – İSTEEND İstanbul Taşınma Hareketliliği raporu

İstanbul’da 39 ilçe arasında en fazla taşınma hareketliliği %12 oranla yine Kadıköy’de yaşandı. Kadıköy’den taşınanların %32’si taşınma nedeni olarak kentsel dönüşümü gösterdi.


Kadıköy’den ayrılanların %31’i taşınmak için Ataşehir’i tercih etti. Ataşehir bu çeyrek dönemde, yüzde 11 oranla 39 ilçe arasında en fazla taşınılan ilçe oldu. Bir önceki çeyrek dönemde taşınma hareketliliğinde en fazla talep gören ilçe Maltepe idi.


Avrupa yakasında ise Gaziosmanpaşa’da taşınma hareketliliği tespit edilirken, Gaziosmanpaşa’dan yapılan taşınma işlemlerinin %27’si taşınma sebebinin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi. Avrupa yakasında en fazla taşınılan ilçe ise %7 oranla Kağıthane oldu. Kağıthane’yi, Sarıyer ve Beylikdüzü izliyor.


1+1 daire tipinden taşınanların yüzde 80’i yine 1+1 daire tipine ilgi gösterirken, 1. kattan gerçekleşen taşınma işlemlerinin %48’inin de yine 1. kata yapılması dikkat çekti.


Kira ve satış değerleri...