26 / 04 / 2024

REIDIN sonuçları

REIDIN sonuçları

REIDIN ile TÜRKİYE İŞ BANKASI arasında yapılan işbirliği kapsamında, REIDIN'in Türkiye gayrimenkul sektörüne yönelik endeks raporları Aralık 2015'ten beri TÜRKİYE İŞ BANKASI desteğiyle hazırlanmaktadır.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2019 Eylül ayı sonuçları açıklandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül 2019 sonuçlarına göre, Eylül'de bir önceki aya göre yüzde 0.37 nominal azalış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.36 ve endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 86.70 oranında nominal artış gösterdi...

REIDIN Türkiye Konut Fiyat Endeksleri 2017 Aralık ayı sonuçları!

Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin desteğiyle gayrimenkul bilgi servisi REIDIN tarafından hazırlanan, REIDIN EMLAKENDEKS 2017 Aralık ayı sonuçları açıklandı. 

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 dördüncü çeyrek sonuçları!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı dördüncü çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre azaldı. İstanbul genelinde Esentepe, en yüksek kira değerine sahip ilçe oldu.

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2017 Ocak sonuçları!

REIDIN EMLAK ENDEKSİ 2017 Ocak ayı sonuçlarına göre; Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi'nde Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.91 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 8.88 oranında artış gerçekleşmiştir.

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2016 Aralık sonuçları!

REIDIN EmlakEndeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2016 Aralık Ayı Sonuçları yayınlandı.

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 üçüncü çeyrek sonuçları!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre azalış göstermeye devam etmesine rağmen, kira değerlerindeki azalışta yavaşlama gözlemlendi,

Türkiye konut fiyat endeksleri 2015 Mart ayı sonuçları açıklandı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2015 Mart Ayı Sonuçları açıklandı. Mart'ta geçen yılın aynı dönemine göre ise %16.31 oranında artış gerçekleşmiştir.

Yeni Konut Fiyat Endeksi 2015 Ocak ayı sonuçları!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2015 Ocak ayı sonuçları açıklandı. Ocak ayında REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi bir önceki aya göre, 1+1 konut tipinde %0.60 oranında artmış.

Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi Sonuçları açıklandı!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeksi Sonuçları açıklandı. REIDIN tarafından hesaplanan Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri, 2014 yılı 4'üncü çeyrek döneminde 98.2 (Kısmen Stabil) olarak ölçüldü

Ofis Kira Endeksi üçüncü çeyrek sonuçları açıklandı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi üçüncü çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek verilerine göre azalış gösterirken, metrekare fiyatları baz alındığında 22 ofis bölgesi içinde Esentepe ilk sırada.

Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi sonuçları açıklandı!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeksi 2014 yılı 3. Çeyrek Sonuçları açıklandı. Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi sonuçları haberimizin içinde yer alıyor...

REIDIN Ofis Kira Endeksi ikinci çeyrek sonuçları açıklandı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi ikinci çeyrek sonuçları açıklandı. REIDIN Ofis Kira Endeksi 2014 ikinci çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiralama işlemleri bir önceki çeyrek verilerine göre artış gösterdi.

REIDIN Türkiye Sosyoekonomik Derecelendirme sonuçlarını açıkladı!

Dünyanın sadece gelişmekte olan ülkelerdeki gayrimenkul piyasalarına odaklanan ilk uluslararası bilgi şirketi REIDIN, Türkiye Sosyoekonomik Derecelendirme (SED) Çalışmaları 2014 birinci yarıyıl ilçe ve mahalle değerlendirme sonuçlarını açıkladı.

REIDIN sonuçları Haberi

REIDIN sonuçları

TÜRKİYE İŞ BANKASI’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksleri 62 il, 221 ilçe ve 1083 mahalleyi kapsamaktadır. Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeks verilerine göre, Türkiye’nin en büyük 7 şehrindeki konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre %25 artış göstermiş. Büyükşehir olan 30 il için bu oran %21 olarak gerçekleşirken, büyükşehir olmayan 32 ilde ise satılık fiyatlarda %15 artış yaşanmıştır. Türkiye genelinde en yüksek yıllık fiyat artışı %32 ile Yalova’da yaşanmış, onu Adana takip etmiştir. 






Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Türkiye Kiralık Konut Fiyat Endeks verilerine göre, Türkiye’nin en büyük 7 şehrindeki kiralar geçen...