19 / 04 / 2024

Rekor Grup adres

Rekor Grup adres

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başarslan tarafından kuruldu.

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başarslan tarafından kuruldu.

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

2018 yılı yabancıya gayrimenkul satışında da rekor yılı olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yılın yabancıya gayrimenkul satışında da rekor yılı olması gerektiğini kaydetti. 

Fuzul Grup yerli ve yabancı konut satışında rekor bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini açıkladı. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal konuyla ilgili olarak ‘Bu sene hem yerliye hem yabancıya konut satışında rekor kırarız’ dedi. 

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Erkanlı Grup Univa Student Residence'a rekor ön talep!

Sakarya'da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup projeye Türkiye genelinden bir ayda 3 binin üzerinde ön talep aldı.

Univa Student Residence Sakarya rekor kırdı!

Erkanlı Grup Univa Student Residence projesine Türkiye genelinden bir ayda 3000’nin üzerinde ön talep alarak rekor kırdı. 126 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilmesi planlanan proje 2017’nin son çeyreğinde faaliyete geçecek.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

AB Yaşam Evleri adres!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen Güneşli AB Yaşam Evleri konut projesi 147 adet daireden meydana geliyor. AB Grup İnşaat imzası taşıyan AB Yaşam Evleri adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Sarıyer Zekeriyaköy'de yükseliyor. Proje toplam 106 konuttan oluşuyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Resim İstanbul Orman adres bilgileri!

Ortadoğu Grup projesi olarak hayata geçirilen Resim İstanbul Orman Evleri, Resim İstanbul projesinin ikinci etabı olarak inşa ediliyor. Resim İstanbul Orman adres bilgileri şöyle...

Rekor Grup adres Haberi

Rekor Grup adres

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başarslan tarafından kuruldu.

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü mobilya, hazır mutfak, banyo ürünleri ve aksesuarları, aydınlatma araç ve gereçleri aksesuarlarının ithali, ihracı, toptan ve perakende dahili ticareti ile pazarlamasını yapmak. 2- Her nevi cam ve cam ürünleri, her kalınlık ve ebatta düz cam, ısı cam, telli, buzlu, renkli cam, pencere-vitrin camları, oto camları ve her türlü aynanın imalatı, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü cam ve aynanın rodaj, bizote, kumlama, boyama, vitray ve cam süsleme işlerini yapmak. 3- Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş,...