19 / 04 / 2024

REMAX kapadokya

REMAX kapadokya

RE/MAX Türkiye franchiseları Kapadokya’da buluşuyor. Türkiye'de gayrimenkul sektörüne başarılı girişimciler kazandıran RE/MAX Türkiye, gelenekselleşmiş broker kampını 25 - 26 ve 27 Eylül tarihlerinde Kapadokya’da gerçekleştirecek.

Kapadokya'da balon turlarına hava muhalefeti engeli!

Peribacaları ve kayadan oyma evleriyle dünyanın gözde turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir Kapadokya'da sıcak hava balonu uçuşları, olumsuz hava şartları nedeni ile 4 gündür yapılamıyor.

Kapadokya’da, misafir memnuniyetini küçük oteller sağlıyor!

Misafirini iyi anlayan, onlarla doğru iletişim kuran, kişiye yönelik üstün nitelikli hizmet veren küçük oteller, Kapadokya’da da yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu.Kapadokya’da, misafir memnuniyetini küçük oteller sağlıyor.

Kapadokya turist akınına uğradı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya turist akınına uğradı. Yüzde yüz doluluk oranının yakalandığı, peri bacaları ile ünlü bölgedeki müze ve ören yerleri girişlerinde turistler uzun kuyruklar oluşturdu.

Kapadokya vadilerini at sırtında geziyorlar!

Kapadokya bölgesinde, motorlu araçlarla girişin yasak olduğu vadilerde düzenlenen atlı turlara ilgi artıyor. Kapadokya vadilerini at sırtında geziyorlar. Bölgede en çok Güllüdere, Zemi, Kızılçukur, Güvercinlik ve Aşk vadileri geziliyor.

Kapadokya'da sonbahar ile renk cümbüşü yaşanıyor!

UNESCO'nun "Dünya Doğal ve Kültürel Miras Listesi"nde yer alan Kapadokya, sonbahar ile beraber farklı bir güzelliğe büründü. Kapadokya bölgesinde sonbaharın gelmesiyle adeta renk cümbüşü yaşanıyor.

Kapadokya'ya gelen turist sayısında artış yaşandı!

Türkiye’nin peribacaları,kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik merkezleri, bu yılın ilk 9 aylık döneminde 2 milyon 273 bin turistin ziyaret ettiği bildirildi.

Kapadokya'nın ziyaretçileri arttı!

Kültür Mirası olarak belirlenen Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik gezi alanlarını, 2014 yılının ilk dokuz ayında 2 milyon 202 bin 349 yerli ve yabancı turist ziyaret etti

Kapadokya'yı 2 milyon 273 bin turist ziyaret etti!

En önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik merkezleri, bu yılın ilk 9 aylık döneminde 2 milyon 273 bin turistin ziyaret ettiği bildirildi...

Kapadokya'nın Küçük Ayasofya'sına yoğun turist ilgisi!

Kapadokya'da Ortodokslar için önemli bir dini merkez olan ve "Küçük Ayasofya" olarak da bilinen Kilise Cami, her yıl binlerce turist tarafından yoğun ilgiyle ziyaret ediliyor...

Kapadokya turist akınına uğradı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya turist akınına uğradı. Yüzde yüz doluluk oranının yakalandığı, peri bacaları ile ünlü bölgedeki müze ve ören yerleri girişlerinde turistler uzun kuyruklar oluşturdu.

Kapadokya ve Erciyes güçlerini birleştirecek!

Proje çerçevesinde medya temsilcileri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Turizm Aş Yönetimi ve Tümsiad Nevşehir Şube yöneticileri bir araya gelerek, Erciyes ve Kapadokya için yeni ve farklı çalışmalar yapacak.

Broadway Malyan, Skyland İstanbul'u Kapadokya'nın peri bacalarından esinlenerek tasarladı!

Tasarım şirketi Broadway Malyan'ın Kapadokya'nın peri bacalarından esinlenerek tasarladığı Skyland İstanbul, rezidans, iş kuleleri, otel ve alışveriş merkezinden oluşuyor.Yaklaşık 12 bin kişiyi buluşturan hareketli bir merkez olacak...

Kapadokya'daki otellerin tamamı bayram nedeniyle doldu!

Deniz kıyısındaki tatil beldelerinde sezonun sona ermesiyle Kapadokya'nın ön plana çıktığını belirten Tok, "Yerli turist, deniz sezonunun sona ermesiyle tatil ve bayramlarda Kapadokya'yı tercih ediyor

REMAX kapadokya Haberi

REMAX kapadokya

Bu sene Kapadokya Avanos Hilton Otel’de gerçekleştirilecek olan kampta Vergi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Kızılot, Ekonomist Dr. Osman Cevdet Akçay ve gazeteci, yazar, sunucu Ece Vahapoğlu uzmanlık alanlarıyla ilgili değerli bilgiler aktaracak. 

RE/MAX Türkiye, düzenlediği broker kampında franchiselarına hem eğitim verecek hem de eğlenceli etkinlikler gerçekleştirerek takım ruhunu güçlendirecek. Broker Kampı’nda RE/MAX franchiseları yeni satış yöntemleri öğrenirken takım ruhunu güçlendirmeye yönelik birbirinden eğlenceli aktiviteleri de birlikte gerçekleştirecek.

Vergi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Kızılot’un Gayrimenkul Mevzuatı ile ilgili konuşma yapacağı Broker Kampı’nda, Ekonomist Dr. Osman Cevdet Akçay piyasayı yorumlayacak, gazeteci, yazar ve sunucu Ece Vahapoğlu ise sağlıklı yaşam hakkında konuşacak.

Ülkemizde 17 yıldır faaliyet gösteren RE/MAX Türkiye, her sene düzenlediği Broker Kampı’nda franchiselarının deneyimlerini birbirlerine aktarırken yakın ilişkiler kurularak iş hayatında da karşılıklı...