25 / 04 / 2024

Remaxın gayrimenkul danışmanlığı

Remaxın gayrimenkul danışmanlığı

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul danışmanlarına eğitimler sunmaya devam ediyor. Bu kez de dünyada ticari gayrimenkul alanında lider olan CCIM'in (Akredite-Sertrfikalı Ticari Yatınm Üyeliği) eğitimlerini Türkiye'ye getirdi.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Nıka Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nıka Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Irina Ilina tarafından kuruldu.

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amın Dada, Hassan B. H. Mourtaja ve Shakıl Ahmed Beganı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığı emlak komisyonculuğuna dönüşmemeli!

Gayrimenkul değerleme eksperleri bazen gayrimenkul danışmanlığı hizmeti de veriyor. Ancak gayrimenkul danışmanlığı hizmeti emlâk komisyonculuğuna dönüşmemeli. Çünkü bu durumda faaliyet geliri ticari kazanca dönüşür.

Ev arayan sağlık çalışanlarına gönüllü gayrimenkul danışmanlığı!

Gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye, koronavirüs salgını sebebiyle evine gidemeyen ve otellerde konaklayan sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla, gönüllü konut danışmanlığı yapacak...

Ergün Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergün Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sibel Ergün ve Ahmet Ergün ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Refra Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Refra Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ulaş Özer Dönmez tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.

Aclass Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aclass Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Semra Coşkunkurt ve Abraheem ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de kuruldu.

Rımall Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Rımall Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Başakşehir'de kuruldu.

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi,Murat Yiğit, Abdelkareem Mag, Ahmed Mamadouh A ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayhan Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi, Ayan Babakıshıyeva tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Remaxın gayrimenkul danışmanlığı Haberi

Remaxın gayrimenkul danışmanlığı

RE/MAX Türkiye Gayrimenkul Danışmanları, 5 gün süren CCIM bazlı eğitim sonunda Lisanslı Ticari Gayrimenkul Profesyoneli unvanını kazandı. RE/MAX'li Ticari Gayrimenkul profesyonelleri bu sayede ticari gayrimenkul alımı veya yatırımı yapacak olanlan A'dan Z'ye bilgilendirme, kısa ve uzun vadeli planlar ile doğru şekilde yönlendirebilme niteliklerini daha da geliştirdiler. RE/MAX Türkiye tarafından lisanslanan Ticari Gayrimenkul Profesyonelleri, diledikleri taktirde, ileride CCIM'in daha ileri eğitimlerine de katılıp, CCIM Ticari Yatınm Üyesi ünvanını da kazanabilecekler. Bu akreditasyona bugüne kadar 13 binden fazla ticari gayrimenkul profesyoneli hak kazandı. 3 bin profesyonel halen CCIM akreditasyonu için sırada...