29 / 03 / 2024

Resaş Yapı Çatalca Şubesi iletişim 

Resaş Yapı Çatalca Şubesi iletişim 

Resaş Yapı Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Bozyel tarafından açıldı.

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bora tarafından kuruldu.

Hms Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hms Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Toraz tarafından kuruldu.

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çatalca ilçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, Manisabayırı Mevkii, H: Serbest yapılaşma şartlarına sahip alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da Tuzla ilçesinde başlayan TOKİ kura çekimleri sonrasında şimdi herkes Çatalca kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte bütün de

Retro İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Kurt tarafından kuruldu.

Çatalca'daki bazı riskli yapılara ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çatalca İlçesi'nde yer alan bazı köylerdeki Riskli Yapılara ve Plan Notu İlavesine İlişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Metasan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metasan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Esat Karasu tarafından kuruldu.

Msd Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msd Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da Musa Doğan ve Süleyman Doğan ortaklığında kuruldu.

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Celil Doğmaz ve Seyfettin Kesici ortaklığında kuruldu.

İSKİ'den Çatalca'daki 56 dönümlük araziye yapılacak otele itiraz!

Çatalca'da 56 dönümlük araziye yapılacak olan otele İSKİ itiraz etti. Fakat İSKİ’nin itirazı çoğunlukta olan AKP-MHP oyları ile reddedildi..  İSKİ'nin yapmış olduğu itirazı karara bağlanmak üzere İBB Meclisi'nin Ocak ayı oturumlarında gündeme alındı. 

İstanbul Çatalca'daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

İstanbul Çatalca'daki Hallaçlı, Aydınlar ve Karamandere mahallelerinde yer alan ruhsatsız binalar yıkılıyor...

Asmurat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Asmurat Yapı Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Emen tarafından kuruldu.

Resaş Yapı Çatalca Şubesi iletişim  Haberi

Resaş Yapı Çatalca Şubesi iletişim 

Resaş Yapı Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Bozyel tarafından açıldı.

Resaş Yapı Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi konusu:
Her türlü inşaat ve hafriyat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve 22.5.2015 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,

Adres: Ormanlı Mah.Acıbadem Sk.No:2...