19 / 04 / 2024

reysaş fabrikasının yapı kullanım izin belgesi

reysaş fabrikasının yapı kullanım izin belgesi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı, Reysaş GYO, Sakarya Arifiye Hanlıköy'deki 5 bin 544 metrekarelik fabrika tesisinin yapı kullanım izin belgesini aldı.

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Ankara Çimento Fabrikası'nın yerine konut mu yapılacak?

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Ankara Çimento Fabrikası'nın yer aldığı arazide imar tartışması gündeme geldi. Peki arazide neler oluyor? İşte ayrıntılar...

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Yerli otomobilin fabrikasının temeli Haziran'da atılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aralık ayında tanıtımı yapılan ve 2022'de yollara çıkması planlanan yerli otomobilin fabrikasında alt yapı işlemleri bitirildi, fabrikanın temelinin Haziran'da atılması planlanıyor...

Yerli otomobilin fabrikasının kurulması için süreç hızlandı!

Türkiye’ye yeni vizyon katacak olan Yerli Otomobil’in fabrikası ile ilgili süreç hızlandı. Fabrika arsasının resmiyete kavuşması ise önceki gün yapılan Bursa Büyükşehir Belediye Meclisinde atıldı.

Danıştay'dan Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirilmesine itiraz!

Sakarya'da satışı yapılan Tank Palet Fabrikası hakkında Danıştay'dan itiraz geldi: Aylardır tartışmaların odağında olan Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirilmesi ile ilgili Danıştay savcısı işlemin iptalini istedi.

Kocaeli Mannesman Fabrikası'nın binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sekapark’ın yanında bulunan Mannesman Boru Fabrikası'nın binaları yıkılacak. 15 dönümlük alan üzerine kongre ve kültür merkezi yapılacak.

Elazığ tuğla fabrikasının yıkımına başlandı!

Elazığ’da 66 yıldır hizmet veren ve ömrünü tamamlayan tuğla fabrikasının yıkımına bölgede yol çalışması yapılacağı için başlandı. 

Şeker Fabrikasının Özelleştirme sürecine ilişkin toplantı yapıldı!

Erzincan Şeker Fabrikasının özelleştirilecek olması sebebi ile, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Şeker fabrikasının özelleştirme sürecine ilişkin istişare toplantısı gerçekleştirildi. 

Maltepe Havagazı Fabrikası'nın yıkımına ilişkin bilirkişi raporu!

Maltepe Havagazı Fabrikası'nın yıkım sürecinde açılan dava kapsamında hazırlanan bilirkişi raporuna ilişkin basın toplantısı yapıldı.

Alimar Jeneratör yeni fabrikasını Balıkesir OSB'de açtı!

Alimar Jeneratör'ün Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern fabrikasının açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katıldığı törenle yapıldı.

Şafak Elektrik, Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçiriyor!

İstanbul Hadımköy’deki 5 bin metrekare tesisini taşıyarak, 1 ay sonra 11 bin metrekare olan Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçirecek olan Şafak Elektrik, yeni bir döneme geçiş yapıyor.

reysaş fabrikasının yapı kullanım izin belgesi Haberi

reysaş fabrikasının yapı kullanım izin belgesi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya Arifiye Hanlıköy'deki 5 bin 544 metrekarelik fabrika tesisinin yapı kullanım izin belgesini aldı. 


Açıklama:

Şirketimiz portföyünde bulunan Sakarya İli Arifiye İlçesi Hanlıköy Mahallesi 143 Ada 2 Parsel üzerindeki 5.544,39 m2'lik Fabrika Tesisinin Yapı Kullanma İzin Belgesi (iskanı) alınmıştır. 


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine...