24 / 04 / 2024

Reysaş GYO Açıklama

Reysaş GYO Açıklama

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadili hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kar dağıtım işlemlerine ilişkin bildirimi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Reyşaş GYO 6 aylık ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem faaliyet bilgileri hakkında sınırlı inceleme raporunu yayınladı.

Reyşaş GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal tabloları hakkında sınırlı inceleme raporunu yayınladı. İşte Reyşaş GYO açıklama raporu...

Reysaş GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü yetkililerini açıkladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Yatırımcı İlişkileri Bölümü yetkililerini açıkladı. Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş açıklaması haberimizin içinde yer alıyor.

Reysaş GYO İhraç Edilmiş Olan Tahvilin 3.Kupon Ödeme Faizi ile ilgili açıklama yaptı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada İhraç Edilmiş Olan Tahvilin 3.Kupon Ödeme Faizi ile ilgili açıklama yaptı.

Cem Akgün Reysaş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Reysaş GYO bağımsız yönetim kurulu üye değişikliği hakkında açıklamada bulundu...

Reysaş GYO'dan 20 milyon TL'lik bedelsiz sermaye arttırımı!

Reysaş GYO, 20 milyon TL'lik bedelsiz sermaye arttırımına gittiğini açıkladı

Reysaş GYO, 10 Temmuz'da olağanüstü genel kurula gidiyor!

Reysaş GYO, 10 Temmuz 2012 Salı günü saat 10:30'da olağanüstü genel kurul toplantısı yapacağını duyurdu

Reysaş GYO: CarrefourSa Samsun deposunu teslim ettik!

Reysaş GYO, Samsun'da inşa edilen 15 bin metrekare büyüklüğündeki deponun CarrefourSa A.Ş. ve diğer müşterilere teslim edildiğini bildirdi

Reysaş GYO Gebze'deki açık deposunu 4.1 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli ili Gebze ilçesi Muallim Mahallesi 434 ada 8 parselde yer alan 5 bin 404,38 metrekare arsa üzerindeki açık depolama alanının tamamı "S.S.Haydarpaşa Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi"ne 10 seneliğine kiraya verildi. 

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'daki deposunu 62 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan İzmir ili Kemalpaşa ilçesi Ansızca Köyü 253 Ada 2 Parsel üzerindeki 12 bin 902,23 metrekare arsa üzerine inşa edilecek asma katlar dahil 7 bin 128 metrekare deponun tamamı 1 Nisan 2022'den başlamak Bidfood Efe Dağıtım ve Pazarlama A.Ş.'ye kiralandı.

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'da 15.2 milyon TL'ye arsa satın aldı!

Reysaş GYO, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Ansızca Köyü 253 ada 2 parselde yer alan, Emine Özgün, Ali Özgün, Saadet Canpolat ve Müfakat Dizdar'a ait ortak mülkiyetli 12.902,23 metrekarelik arsayı 15 milyon 224 bin 631,40 TL bedel ile peşin olarak satın aldı.  

Reysaş GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Reysaş GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunun açık alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Tepeören Mahallesi 1586 Parseldeki 5.215 metrekarelik açık saha alanı Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.'ye kiraya verildi. 

Vakıf GYO'dan pay satışı hakkında açıklama!

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan satışlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Reysaş GYO'dan suç duyurusu açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak amacıyla çeşitli basın yayın organlarında yer alan manipülatif haberler için, suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Reysaş GYO'dan dilekçe açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak için çeşitli basın yayın organlarında çıkan manipülatif haberler sebebi ile SPK'ya ve BIST'e gerekli müracaatların yapılmış olduğunu bildirdi.

Reysaş GYO'dan satış açıklaması!

Reysaş GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada "Firmamızın ve Yönetim Kurulu Başkanının bu güne kadar herhangi bir hisse hakkında işlem ve satışı söz konusu değildir" ifadelerine yer verdi.

Reysaş GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Reysaş GYO 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Reysaş GYO'nun esas sözleşme tadil maddesi onaylandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadil maddesi SPK ve T.C. Ticaret Bakanlığı başvuru sonucu hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO'dan kayıtlı sermaye tavanı süre uzatımı açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı süre uzatımı hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO'dan esas sözleşme tadili açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadili hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO Açıklama Haberi

Reysaş GYO Açıklama

Reysaş GYO'nun 11 Kasım 2019 tarih ve 538 sayılı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Esas Sözleşmenin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesinde yer alan kayıtlı sermaye tavan süresinin, süre uzatılması sebebi ile madde tadili için Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvuru sürecinin başlatılmasına oybirliği ile karar verildi.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 11/11/2019 tarih ve 538 sayılı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Esas Sözleşmenin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesinde yer alan kayıtlı sermaye tavan süresinin, süre uzatılması sebebi ile madde tadili için Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvuru sürecinin başlatılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Dosya için