24 / 04 / 2024

Reysaş GYO'dan dilekçe açıklaması!

Reysaş GYO'dan dilekçe açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak için çeşitli basın yayın organlarında çıkan manipülatif haberler sebebi ile SPK'ya ve BIST'e gerekli müracaatların yapılmış olduğunu bildirdi.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) SPK ve BIST'e Gönderilen Dilekçeler Hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak için çeşitli basın yayın organlarında çıkan manipülatif haberler sebebi ile SPK'ya ve BIST'e gerekli müracaatların yapılmış olduğunu bildirdi.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimizi ve yatırımcılarımızı zarara uğratmak için çeşitli basın yayın organlarında çıkan manipülatif haberler sebebi ile SPK'ya ve BIST'e gerekli müracaatlar yapılmış olup, ilgili yazılar aşağıdır;

T.C.

SERMAYE PİYASASI KURULU

Kurumsal Yatırımcılar Daire Başkanlığı

Eskişehir Yolu 8.Km N156

06530 ANKARA

Şirketimizi ve yatırımcılarımızı zarara uğratmak için yapılan çeşitli basın yayın organlarında yer alan manipülatif haberler için Kurumunuzca cezai işlem uygulanmasını  ve hisselerdeki işlemlerin acilen titizlikle incelenmesini talep ediyoruz.

Şirketimiz Yön.Krl.Başkanı Sn.Durmuş Döven'in sözde operasyondan haberi olduğu hakkındaki yalan, yanlış ve mesnetsizce yorumları olan kişi ve kurumlar hakkında yetkili kurumlar nezdinde her türlü yasal girişimi başlatmış bulunuyoruz. Kurumunuz tarafından da Sermaye Piyasası Kanunu'nun 107/2 maddesine göre işlem yapılması hususunu ivedilikle tekrar rica ederiz.

Saygılarımızla,

BORSA İSTANBUL A.Ş.

Reşitpaşa Mah. Borsa İstanbul Cad.

N4 34467 Sarıyer/İstanbul

Şirketimizi ve yatırımcılarımızı zarara uğratmak için yapılan çeşitli basın yayın organlarında çıkan manipülatif haberler sebebi ile hisselerdeki işlemlerin acilen titizlikle incelenmesini talep ediyoruz.

Şirketimiz Yön.Krl.Başkanı Sn.Durmuş Döven'in sözde operasyondan haberi olduğu hakkındaki yalan, yanlış ve mesnetsizce yorumları olan kişi ve kurumlar hakkında yetkili kurumlar nezdinde her türlü yasal girişimi başlatmış bulunuyoruz. Yatırımcılarımızı bilgilendirmek adına Kurumunuzca işlemlerin titizlikle incelenmesini ve tarafımıza ivedilikle cevap verilmesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Geri Dön