23 / 04 / 2024

Reysaş GYO'dan suç duyurusu açıklaması!

Reysaş GYO'dan suç duyurusu açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak amacıyla çeşitli basın yayın organlarında yer alan manipülatif haberler için, suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yetkili Kurumlara Başvurular Hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak anmacıyla çeşitli basın yayın organlarında yer alan manipülatif haberler için,suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:


Şirketimizi ve yatırımcılarımızı zarara uğratmak anmacıyla çeşitli basın yayın organlarında yer alan manipülatif haberler için, Türkiye Cumhuriyeti Başsavcılığına, Cimer'e, T.C.Hazine ve Maliye Bakanlığı'na ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na (BTK) şirketimiz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Durmuş Döven tarafından UYAP'tan ayrı ayrı dava açılmış olup, yayın yapan kişiler hakkında da Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığı'na da suç duyurusunda bulunulmuştur.

  
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Geri Dön