29 / 03 / 2024

Reysaş GYO dilekçe açıklaması

Reysaş GYO dilekçe açıklaması

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak için çeşitli basın yayın organlarında çıkan manipülatif haberler sebebi ile SPK'ya ve BIST'e gerekli müracaatların yapılmış olduğunu bildirdi.

Reysaş GYO'dan Mercedes'e 33 milyon Euro'luk kiralama!

Reysaş GYO, Kocaeli ili, Gebze ilçesinde yer alan deposunu Mercedes'e 33 milyon Euro'luk kiraya verdi. İşte Reysaş GYO ve Mercedes arasında imzalanan milyon Euro'luk o kira sözleşmesinin tüm detayları...

Reysaş GYO'nun izahnamesi onaylandı!

Reysaş GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 23/08/2021 tarih ve E-12233903-340.05.05-10043 sayılı yazısı ile onaylanan izahnamesi yayınlandı. 

Reysaş GYO'nun Adana'daki deposu 186 bin 440 TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Adana Seyhan'daki bin 560 metrekarelik deposu "Kasem Toptan Gıda - Kasım Sezen"e 1 yıllığına 186 bin 440 TL'ye kiralandı.

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 150 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Sakarya'da 34 bin 199,71 metrekare arsa üzerinde bulunan 600 metrekare depolama alanı "TKG Adapazarı Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş."e 11 aylığına 150 bin TL'ye kiraya verdi. 

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 24 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Sakarya Arifiye'de bulunan bin 692 metrekare deponun 100 metrekare depolama alanını "Bekir Çalışkan - Tarık Gün"e 1 seneliğine 24 milyon TL'ye kiraya verdi. 

Reysaş GYO'nun sermaye tavanı geçerlilik süresi 2025'e uzatıldı!

Reysaş GYO'nun mevcut 500 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar TL'ye yükseltilmesine, mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2021-2025 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesine karar verildi. 

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 288 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Çayırova'daki deponun 800 metrekare depolama alanı Bir Günde Kargo Lojistik'e 1 seneliğine 288 bin TL'ye kiraya verildi. 

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 20 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Çayırova'daki deponun 8 bin 700 metrekare depolama alanı Denmark Maersk'e 5 seneliğine 20 milyon TL'ye kiraya verildi. 

Reysaş GYO Gebze'de 9.4 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, Gebze'de bulunan Selim Keleş ve Süleyman Keleş'e ait 9 bin 364,62 metrekarelik ortak mülkiyetli arsa 9 milyon 488 bin 566 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. Arsa üzerine 17 bin metrekarelik lojistik depo yapılması planlanıyor.

Reysaş GYO'dan suç duyurusu açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak amacıyla çeşitli basın yayın organlarında yer alan manipülatif haberler için, suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Reysaş GYO'dan dilekçe açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak için çeşitli basın yayın organlarında çıkan manipülatif haberler sebebi ile SPK'ya ve BIST'e gerekli müracaatların yapılmış olduğunu bildirdi.

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu Yazaki Otomotiv'e 25 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO Sakarya Arifiye'deki deposunu Yazaki Otomotiv'e 1 seneliğine kiraya verdi. Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 25 bin TL gelir elde edilecek.

Reysaş GYO Kastamonu'daki arsasını 37 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kastamonu Merkez Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan 4 bin 530 metrekare büyüklüğündeki arsasını 10 yıllığına Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim'e kiraya verdi...

Reysaş GYO dilekçe açıklaması Haberi

Reysaş GYO dilekçe açıklaması

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) SPK ve BIST'e Gönderilen Dilekçeler Hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak için çeşitli basın yayın organlarında çıkan manipülatif haberler sebebi ile SPK'ya ve BIST'e gerekli müracaatların yapılmış olduğunu bildirdi.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimizi ve yatırımcılarımızı zarara uğratmak için çeşitli basın yayın organlarında çıkan manipülatif haberler sebebi ile SPK'ya ve BIST'e gerekli müracaatlar yapılmış olup, ilgili yazılar aşağıdır;

T.C.

SERMAYE PİYASASI KURULU

Kurumsal Yatırımcılar Daire Başkanlığı

Eskişehir Yolu 8.Km N156

06530 ANKARA

Şirketimizi ve yatırımcılarımızı zarara uğratmak için yapılan çeşitli basın yayın organlarında yer alan manipülatif haberler için Kurumunuzca cezai işlem uygulanmasını  ve hisselerdeki işlemlerin acilen titizlikle incelenmesini talep ediyoruz.

Şirketimiz Yön.Krl.Başkanı Sn.Durmuş Döven'in sözde operasyondan haberi olduğu hakkındaki yalan, yanlış ve mesnetsizce yorumları...