19 / 04 / 2024

Reysaş GYO esas sözleşme

Reysaş GYO esas sözleşme

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadil maddesi SPK ve T.C. Ticaret Bakanlığı başvuru sonucu hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO'nun esas sözleşme tadili onaylandı!

Reysaş GYO'nun esas sözleşmesindeki bir maddenin tadili için yapılan başvuruya Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan onay geldi.

Reysaş GYO esas sözleşme tadili bildirisini yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO esas sözleşme tadili bildirisini yayınladı.

Reysaş GYO esas sözleşmesinin tadili için SPK'ya başvurdu!

Reysaş GYO'nun şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Payların Nevi" başlıklı 8.maddesinin tadil edilmesine ilişkin olarak uygun görüş alınması amacıyla SPK'ya başvuru yapıldı.

Reysaş GYO'nun esas sözleşmesi tescil edildi!

Reysaş GYO'nun tescil ve ilan edilen esas sözleşmesi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Reysaş GYO'nun Sancaktepe arsalarında sözleşme değişikliği!

Reysaş GYO tarafından İstanbul İli Sancaktepe İlçesi 6650 Ada 17 Parsel ve İstanbul İli Sancaktepe İlçesi 1975 Parselde konut yapılması için Sur Yapı Endüstri San.ve Tic.A.Ş. ile şirketimiz arasında imzalanan sözleşmede "Kat Karşılığı" esasına geçildi.

Reysaş GYO kayıtlı sermaye tavanı süresi onaylandı!

Reysaş GYO'nun gerekli izinleri alınan Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesinin tadili hususu Genel Kurulda görüşüldü ve oy çokluğu ile kabul edildi.

Reysaş GYO depoya yatırım yapacak!

Reysaş GYO, gayrimenkul alanında yatırım yapmaya devam edecek. Reysaş GYO, depo yatırımlarını son 5 yılda artırdı. 

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu kiraya verdiğini açıkladı. 

Reysaş GYO Tuzla'daki arsasını 90 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO İstanbul Tuzla'nın Orhanlı Mahallesi'nde yer alan bahçesini; baz istasyonu kurulumu için Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş.'ye kiraladı.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu Delta Akaryakıt'a kiraladı!

Reysaş GYO, Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi'nde yer alan deposunu geçtiğimiz yıl Delta Akaryakıt'a kiralamıştı. Kira sözleşmesi 1 yıl uzatıldı.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 5 milyon dolara kiraya verdi!

Reysaş GYO, Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde bulunan deposunu 5 milyon dolara kiraya verdi.

Reysaş GYO Adana'daki deposunu 6 milyon dolara kiraya verdi!

Reysaş GYO, Adana Sarıçam'da bulunan deposunu Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş.'ye 3 yıllığına kiraladı. Kiraya verilen depodan yaklaşık 6 milyon dolar gelir elde edilecek.

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 85 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO, Sakarya'da bulunan 1.692 metrekarelik binanın 350 metrekare depolama alanını TKG Adapazarı Otomotiv'e kiraladı

Reysaş GYO Tuzla'daki arsasını Kule Hizmet'e 50 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO Tuzla'da yer alan bahçeye baz istasyonu kurulumu için "Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş."ye 3 seneliğine kiraya verdi.

Reysaş GYO Menderes'teki deposunu 1.2 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO İzmir Menderes'te bulunan deposunu A3 Ambalaj Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ye 5 yıllığına kiraladı. Firma bu depodan 5 yılda 1 milyon 250 bin TL gelir elde edecek.

Reysaş GYO esas sözleşme Haberi

Reysaş GYO esas sözleşme

Reysaş GYO'nun Esas Sözleşmesinin 8.maddesinde yer alan kayıtlı sermaye sistemi süresinin 2019 yılı sonunda bitecek olması sebebi ile 500 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının önümüzdeki 5 yıl için de aynen muhafazası için Sermaye Piyasası Kurulu'na ve T.C. Ticaret Bakanlığı'na yapmış olduğu başvurular neticisinde; Kurul tarafından iletilen 12 Aralık 2019 tarih ve 12233903-340.08-E.15482 sayılı ve T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından iletilen 30 Aralık 2019 tarih ve 50035491-431.02 sayılı yazıları ile, 6 ay içinde Reysaş GYO Genel Kurulu tarafından karara bağlanması koşulunda, uygun görüldüğü Reysaş GYO'ya bildirildi.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin Esas Sözleşmesinin 8.maddesinde yer alan kayıtlı sermaye sistemi süresinin 2019 yılı sonunda bitecek olması sebebi ile 500.000.000-TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının önümüzdeki 5 yıl için de aynen muhafazası için Sermaye...