18 / 04 / 2024

Rifat Ahmet Selçuker

Rifat Ahmet Selçuker

Selçuker Ailesi gayrimenkul işleri yapmak üzere şirket kurdu

Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi ibadete açılıyor!

Rize'de Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerine uygun olarak inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi bugün ibadete açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Ahmet Arslan İzmir'de temel atma törenine katıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Selçuk İlçesi'nde inşa edilen Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı.

Selçuker Gayrimenkul'den Konya'ya AVM!

Selçuker ailesine ait Konya merkezli Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., günümüzde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firmanın, Konya'da 2017'nin ilk çeyreğinde bitmesi planlanan AVM ve rezidans projeleri var.

Marder Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marder Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Selçuk Gök ve Kadir Aydın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Avcılar'da kuruldu.

Kazakistan Hoca Ahmet Yesevi Cami 17 Nisan'da açılıyor!

Kazakistan’da Hoca Ahmet Yesevi adına yaptırılan cami ve külliye, 17 Nisan’da ibadete açılıyor. 3 bin kişilik camide; Osmanlı, Selçuklu ve Kazak mimari tarzları harmanlanmış.

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Selçuklu İnşaat'ın acı günü! Ahmet Keleşoğlu vefat etti!

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti.

Selçuklu Belediyesi açtığı kütüphane sayısını 15'e çıkardı!

Eğitime desteğini sürdüren Selçuklu Belediyesi Hoca Ahmet Yesevi Orta Okulu, Buhari İmam Hatip Orta Okulu ve Hocacihan Orta Okulu'na açılan kütüphaneler ile kütüphane sayısını 15'e çıkardı...

Ahmet Sarıcalı'nın acı günü! Selçuk Sarıcalı vefat etti!

Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü olan Ahmet Sarıcalı'nın babası Selçuk Sarıcalı vefat etti. Emlakkulisi.com ailesi olarak Selçuk Sarıcalı'ya Allah'tan rahmet, Ahmet Sarıcalı ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz...

Enise Selçuker vefat etti! Selçukoçer Gayrimenkul'ün acı günü!

Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş hukuk müşaviri Avukat Enise Selçuker vefat etti...

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel: Finans açığımız var!

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Samsun’daki sel felaketinde 5 kişinin hayatını kaybettiği Kuzey Yıldızı konutlarıyla ilgili eleştirilere, “Afetleri düzenleme şansımız yok” yanıtını verdi

Brazzi Gömlek ilk mağazasını Zeytinburnu'nda, Olivium AVM'nin karşısında açıyor!

BRAZZİ'nin açılışına, sanatçılar Selami Şahin, Bora Gencer, Gökhan Güney, Bayhan, İsmail Hazar, şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ın yanı sıra belediye başkanları, iş adamları ve davetliler katılacak

Rifat Ahmet Selçuker Haberi

Rifat Ahmet Selçuker

Selçuker Ailesi,  Rifat Ahmet Selçuker´in yönetim kurulu başkanlığında Selçuker Gayrimenkul Yatırım AŞ ismiyle yeni bir şirket kurdu. Kurucu üyeleri arasında Enise Selçuker, Kemal Selçuker, Rıfat Ahmet Selçuker, Mehmet Cemal Selçuker ve Mehmet Aziz Kaltaoğlu´nun bulunduğu yeni şirketin adresi Mim Kemal Öke Caddesi Çınarcık Apartmanı N 10/2 Nişantaşı olarak gösterildi.

6 Ağustos 2010 tarihinde şirket sözleşmesi imzalanarak İTO´ya kaydı yapılan şirketin sermayesi 52 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Tanesi 1 TL´lik hisselerin 24 milyon 440 bininin sahibi Kemal Selçuker olurken Enise Selçuker 2 milyon 370 bin, Rifat Ahmet Selçuker 12 milyon 844 bin 500,  Mehmet Cemal Selçuker 12 milyon 844 bin 500 ve Mehmet Aziz Katoğlu ise bin hisse aldı.

Gayrimenkul hizmetleri gerçekleştirmek isteyen Selçuker Gayrimenkul, kendine ait veya kiralanan...