25 / 04 / 2024

Riskli müşteriye kredi veren banka

Riskli müşteriye kredi veren banka

Nakit ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar soluğu bankalarda alıyor. İlk aşamada başvuru yapan vatandaşların sonrasında KKB kredi notu değerlendiriliyor. Kredi notu yüksek olan kişilere kredi verilirken düşük olanlar krediden faydalanamıyor. Bazı bankalar ise kredi notuna bakmadan kredi veriyor..

İlk kez ev alacaklara müjde! Kredi faizi netleşiyor, işte en çok konuşulan oran!

İlk kez konut alacaklara yeni kredi paketi geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İlk konut alımında kredi erişimini sağlıyoruz." demişti. Peki söz konusu kredide faiz oranı ne olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ilk evini alacaklara kredi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk ev alımında kredi erişimini sağladıklarını belirterek, konut arz ve talebini birlikte düşünülmesi gerektiğine dikkat çekti. 

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

Kredi kartlarına taksit sınırı mı geldi? Kredi kartı taksitlendirme süreleri değişti mi? Yurt dışı seyahat, havayolu...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), ekonomiye ilişkin kritik bir karar alarak kredi kartı taksitlendirme sürelerinde değişikliğe gitti. Bu kapsamda, kredi kartı harcamalarına taksit sınırı geldi. İşte detaylar...

Madeni para sorununa yeni çözüm! Ödemelerde yeni dönem başlıyor!

​​​​​​​Darphane’nin madeni para üretimi bu yıl başından bugüne kadar azalmaya devam ederken piyasada madeni para sıkıntısını da gündeme getirdi. Yalnızca bozuk para değil 5 TL, 10 TL ve 20 TL’lik banknot bulmanın da zorlaştığını söyleyen esnaflar, müşterilerinden kredi kartı ile ödeme talep etmeye b

Kendi evini yapana müjde! 200 bin TL devletten yardım! 

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle dikkat çeken ve özellikle deprem sonrası tercih edilen konut seçenekleri arasında yer almaktadır. Devlet, prefabrik evlerin yaygınlaşması için teşvikler sunarak, kırsal kesimlerde prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara maddi yardım ve kredi desteği sağlamaktad

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine jest! Her müşteriye özel 475 TL veriyor

Ziraat Bankası, makul kampanyalarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Banka tarafından yapılan son açıklamada, müşterilere özel kart kampanyaları duyuruldu.

Halkbank’tan darda kalanı rahatlatan müjde!  Kredi notu düşük olanlara ilaç gibi gelecek!

  Toplam 50 bin liraya kadar kredi çekme imkanı veren Halkbank’ın bu kredisini kredi notunun düşük olması sebebiyle bankalardan kredi çekemeyen vatandaşlar da yararlanabilecek.

İşbankası kredi borçlarını siliyor! İşte gündeme düşen açıkalma!

İş Bankası Grubu, depremlerde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm bireysel kredi borçlarını silme kararı aldığını, bölgede üretim ve istihdam seferberliğini başlatmak için de ilk aşamada 10 milyar TL’lik kaynak ayırdığını duyurdu.

Yüreğimizin yandığı şu günlerde İş Bankası'ndan harika bir haber geldi! Tüm borçlar silinecek! Bu habere hemen bakın

İş Bankası tüm bireysel ve ticari kredilerin ödemelerini 31 Ağustos 2023’e kadar  6 ay süreyle faizsiz olarak ötelediğini duyurdu. Alınan kararda depremlerde hayatını kaybedenlerin tüm bireysel kredi, ek hesap  ve kredi kartı borçlarını anapara dahil olmak üzere borçların silineceğini duyurdu.

Emlak Konut GYO 700 milyon lira kredi kullandı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kredi kullandığını duyurdu. İşte o rakam ve ayrıntılar...

Riskli müşteriye kredi veren banka Haberi

Riskli müşteriye kredi veren banka

Maalesef içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar tasarruf yapmaya imkan tanımıyor. Hal böyle olunca yüzbinlerce vatandaş tüm nakit ihtiyaçları için önce bankalara başvuruyor. Bankalar tüm başvuruları değerlendirirken kişinin KKB kredi notunu dikkate alıp inceliyor. Kredi notu, kişinin ödeme performansının analizi ile Kredi Kayıt Bürosu tarafından oluşturulur ve bankalar o kişinin gelir, gider ve borca ​​olan bağlılığı hakkında fikir verir.

Kredi notu yüksek olan kişiler kredi kullanmakta zorlanmazken, daha önce borçlarını ihmal ettikleri veya ödemedikleri için sicili bozulan veya kredi notu düşen kişilerin kredi kullanma hakları olmuyor. Ancak bazı bankalar bu kişilerin bir şansı daha hak ettiğini düşünerek kredi başvurularını değerlendirerek geçmiş performanslarını dikkate almıyor. İşte o bankalar ve kredilerinin detayları...

  Fibabanka

 Fibabanka, yüzde 1,85’ten başlayan faiz oranları ve 36 ay vade ile vatandaşlara kredi fırsatı sunuyor. Kredinin üst...