26 / 04 / 2024

Ritim İstanbul ne zaman teslim

Ritim İstanbul ne zaman teslim

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen proje Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan proje 863 adet daire bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya varan vade sağlanıyor.

Ritim İstanbul'da 315 bin TL'ye stüdyo!

863 rezidans, 250 home Office, 114 ticari ofis ve 146 mağaza-iş yeri olmak üzere toplamda 1.373 bağımsız birim olarak İstanbul Maltepe'de yükse Ritim İstanbul, Dumankaya İnşaat kalitesi ile gerçekleştiriliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satış fiyatları!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı ’na 10 dakika uzaklıkta bulunan projede 863 adet konut bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satış fiyatları 666 bin TL 'den başlıyor.

Maltepe Ritim İstanbul adresi!

Daire alanlarının 36 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul adresi kapsamında Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Ritim İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Marmaray durağına 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 863 adet daire yer alıyor. Ritim İstanbul fiyatlar 1+1 dairelerde 224 bin 770 TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul Residence'de 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Ritim İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Maltepe Ritim İstanbul ödemeleri!

Toplam 863 rezidans dairenin yer aldığı Ritim İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Maltepe Ritim İstanbul ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi telefon!

Toplam 863 rezidans daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Ritim İstanbul Dumankaya satılık daire!

Toplam 863 rezidans dairenin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Ritim İstanbul Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisten meydana gelen Ritim İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul Maltepe ödeme koşulları!

Ritim İstanbul Maltepe ödeme koşulları kapsamında 60 ay vade imkanı sunuluyor. Teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi öngörülen proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Ritim İstanbul Maltepe satılık ev!

Ritim İstanbul Maltepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje 863 adet rezidans daire, 250 adet home ofis, 114 adet ticari ofis ve 146 adet mağazadan oluşuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul lokasyon bilgileri!

Toplam 35 bin 500 metrekare inşaat alanında inşa edilen proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Dumankaya Ritim İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Ritim İstanbul Maltepe teslimleri!

Ritim İstanbul Maltepe teslimleri 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşecek. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede ödemeler 2017 yılında başlıyor.

Maltepe Ritim İstanbul daire satış fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul daire satış fiyatları 385 bin 440 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre mesafede olan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları!

Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre yakınlıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Ritim İstanbul Maltepe konut fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre mesafede inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi telefon!

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunan proje Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans teslim tarihi!

Konum bilgisine göre Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul Rezidans teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Ritim İstanbul Dumankaya Evleri fiyatlar!

Toplam 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya Evleri fiyatlar 224 bin 770 TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul Residence'de 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Ritim İstanbul satış fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul'da kampanyalar ne zamana kadar devam edecek?

Ritim İstanbul projesi Kartal'da en büyük açık alışveriş merkezinden dev spor kompleksine, akıllı loft dairelerden home-office’lere, kültür merkezinden 37. kattaki eşsiz ada manzaralı lüks restorana kadar bir çok avantajı bir arada sunuyor.

Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisten meydana gelen Ritim İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul ne zaman teslim Haberi

Ritim İstanbul ne zaman teslim

Ritim İstanbul Evleri İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 114 adet ticari ofis, 863 adet daire, 146 adet mağaza ve 50 adet home ofis bulunuyor. 


Konutların 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandığı Maltepe Ritim İstanbul'da coffee break etkinliği yarın saat 13.00 ile 17.00 arasında gerçekleşecek. 

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı!

Ritim İstanbul Residence'de peşinat teslimde ödeniyor veya 60 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor. Projede ayrıca yüzde 12 indirim seçeneği sunuluyor. 


Ritim İstanbul Maltepe Evleri Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre, Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre, Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre yakınlıkta yer alıyor. Projede 3+1 konut fiyatları 685 bin 520 TL'den başlıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul'un ortak kullanım alanları; buhar odası, spa ve güzellik merkezi,...