23 / 04 / 2024

Riva Hills projesinde 0 faiz

Riva Hills projesinde 0 faiz

Riva Hills projesinde toplam 85 adet villa yer alıyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri ve faizsiz vadelendirme uygulanan Riva Hills projesi Eyfel Yapı tarafından, İstanbul'un Anadolu Yakası Beykoz-Riva'da hayata geçiyor.

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

Folkart Hills Çeşme güncel fiyat 2020!

Folkart Hills Çeşme projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 3 blok bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020!

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinde satış süreci devam ediyor. İşte Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020...

Düşler Vadisi Riva satışları başladı!

Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen Düşler Vadisi Riva projesinde satış dönemi başladı. Lansmanı henüz yapılmayan proje ''Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganı ile tanıtılıyor. 

Galatasaray Riva Düşler Vadisi projesi!

Galatasaray Riva Düşler Vadisi projesinde ön talep toplanmaya başladı. İlk etabında yaklaşık 500 adet villanın yer alacağı projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor...

Riva Düşler Vadisi projesi!

Riva Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor.  Galatasaray’ın Riva’daki 869 bin 362 metrekare büyüklüğündeki arazisi üzerinde yükselecek proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor. 

Düşler Vadisi Riva projesinde ön talep toplanıyor!

Galatasaray’ın Riva’daki 869 bin 362 metrekare büyüklüğündeki arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin adı Düşler Vadisi Riva oldu. Projede ön talep toplanıyor..

Galatasaray Riva projesinde inşaat başlıyor!

Toplam 1.550 konuttan meydana gelecek Galatasaray Riva projesinde inşaat bu ay başlıyor. 6 yılda tamamlanacak proje, 446 milyon 229 bin TL'ye mal olacak..

Riva ve Florya projesinde hedef zengin Galatasaraylılar!

Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, Emlak Konut projelerinden minimum 508 milyon lira gelir elde edeceklerini tahmin ettiklerini söyledi. Cengiz, "Karın artması için Riva ve Florya'da yapılacak konutları en yüksek fiyatlardan, en değerli Galatasaraylılara satmak durumundayız." dedi. 

Galatasaray Riva projesinde çalışmalar başladı!

Bu yıl satışa çıkması planlanan Galatasaray Riva projesi kapsamında yol çalışmaları başladı. Cimbom buradan ciddi gelir elde etmeyi bekliyor...

Kanal Riva projesinde imzalar atıldı!

Riva Deresi Çevre Koruma, Su Güvenliği ile Kentsel Tasarım Projesi'nde imzalar atıldı. Proje ile Riva Deresi ve çevresinde yeni bir turizm cenneti yapılacak.

Galatasaray Riva projesinde ilk kazma bu yıl vurulacak!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Galatasaray Riva projesi Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Çizim çalışmalarının devam ettiği projede ilk kazma bu yıl içine vurulacak...

Riva Hills projesinde 0 faiz Haberi

Riva Hills projesinde 0 faiz

Eyfel Yapı imzası taşıyan Riva Hills projesinde yer alan villaların fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Riva Hills projesinde toplam 85 adet villa yer alıyor. 



52 bin metrekare alana sahip, İstanbul'un Anadolu Yakası Beykoz-Riva'da hayata geçirilen Riva Hills projesinde villaların alanları 200 metrekareden başlayıp 300 metrekareye kadar yükseliyor.




Riva Hills ödeme koşulları kapsamında kişiye özel ödeme ya da faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Yüzme havuzları, pool gazebo, moroccan canopy, tenis sahaları, coastal barbeque, spor alanları ve fitness center yer alıyor. Projede yer alan villaların fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Riva Hills Adres: Riva Mah. Anadolu Cad. No:26 Riva-Beykoz/İSTANBUL

Riva Hills iletişim

Telefon: (532) 111 44 54 (Kurumsal Pbx)

Web: