26 / 04 / 2024

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.



Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Beykoz'un Riva bölgesinde bulunan vadi iki havalimanına da eşit mesafede konumlanuyor. 

 Düşler Vadisi Riva da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Çevreyolu’na 6 km, FSM Köprüsü’ne ise 15 dakikalık mesafede yer alan proje trafik karmaşasından uzakta, şehre yakın bir konumda. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Yolu avantajı ile dikkat çekiyor. Düşler Vadisi Riva'da Projede geniş ve ferah yaşam alanlarının yanı sıra, doğayla iç içe yaşam konsepti bulunuyor. Düşler Vadisi Riva toplam 869 bin 262 metrekare arsa alanında yükseliyor.

Peki, Düşler Vadisi Riva'da satışa çıkan ticari alanların fiyatları ne kadar? Ne gibi fırsatlar sunuluyor? İşte detaylar...


Geri Dön