24 / 04 / 2024

Rixos hotel 1 milyon misafir ağırlayacak

Rixos hotel 1 milyon misafir ağırlayacak

Rixos Hotels Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Güven tarafından kuruldu.

Cevvo Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevvo Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevat İsmailoğulları tarafından kuruldu.

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

Active Başaran Business Hotel - SPA 77.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi'nde yer alan Active Başaran Business Hotel'i 77 milyon 11 bin 40 TL'ye icradan satıyor...

Santral Hotel Tekstil Ekipmanları İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Santral Hotel Tekstil Ekipmanları İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi Zeytinbur’nunda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeyni Sağdıç tarafından kuruldu.

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atalay Mükyen ve Halil Karakoç ortaklığında kuruldu.

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

DSG İnşaat'ın 1 yıl kesin mühleti 6 ay daha uzatıldı!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmiş, ardından 1 yıl kesin mühlet verilmiş. Şirketin 1 yıl kesin mühlet kararı 6 ay daha uzatıldı.

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi açıldı!

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Rixos hotel 1 milyon misafir ağırlayacak Haberi

Rixos hotel 1 milyon misafir ağırlayacak

Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı. Rixos Hotels olarak 2014 yılında dünyanın birçok ülkesinden 800 binden fazla misafir ağırladıklarını kaydeden Buğra Berberoğlu, 2015'te yüzde 25 artışla yaklaşık 1 milyon misafir sayısına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Buğra Berberoğlu, Türkiye, Rusya, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Ortadoğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa'da tesisleri bulunan Rixos Hotels'in, bu pazarlarda en hızlı büyüyen lüks otel zinciri olduğuna dikkat çekti. Berberoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Körfez ülkelerinde yatırımın yanı sıra, Karayipler ve Uzakdoğu'nun cennet köşelerinde de yatırım yapılacağını belirterek, şöyle devam etti:

“BAE'de Abu Dhabi'de lüks bir otel inşa edeceğiz. Malpler'deki otel yatırımımızı önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Körfez ülkelerinden gelen misafirler için Rixos Hotels son derece çekici bir destinasyon ve...