19 / 04 / 2024

Rixos'un hedefi 1 milyon misafir!

Rixos'un hedefi 1 milyon misafir!

Rixos Hotels Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.



Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı. Rixos Hotels olarak 2014 yılında dünyanın birçok ülkesinden 800 binden fazla misafir ağırladıklarını kaydeden Buğra Berberoğlu, 2015'te yüzde 25 artışla yaklaşık 1 milyon misafir sayısına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Buğra Berberoğlu, Türkiye, Rusya, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Ortadoğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa'da tesisleri bulunan Rixos Hotels'in, bu pazarlarda en hızlı büyüyen lüks otel zinciri olduğuna dikkat çekti. Berberoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Körfez ülkelerinde yatırımın yanı sıra, Karayipler ve Uzakdoğu'nun cennet köşelerinde de yatırım yapılacağını belirterek, şöyle devam etti:

“BAE'de Abu Dhabi'de lüks bir otel inşa edeceğiz. Malpler'deki otel yatırımımızı önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Körfez ülkelerinden gelen misafirler için Rixos Hotels son derece çekici bir destinasyon ve lüks tatil alternatifi haline geldi. Rixos Hotels bayrağını farklı destinasyonlarda dalgalandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."



2014 AÇILIŞ YILIYDI

Rixos Hotels büyüme trendinin 2014 yılı itibariyle hızlandığına dikkat çeken Buğra Berberoğlu, “2014 hedef pazarlarımızda büyüme yılımız oldu. Kazakistan'da Rixos Khadisha Shymkent, Azerbaycan'da Rixos Quba Azerbaycan, Naftalan Hotels by Rixos, Samaxi Palace by Rixos, Rusya'da Rixos Krasnaya Polyana Sochi, Mısır'da Rixos Alamein, Türkiye'de ise Rixos Premium Göcek, Rixos Eskişehir ve Beldibi'nin açılışları gerçekleştirildi. Ayrıca amiral gemilerimiz olan Antalya'daki Rixos Premium Belek ve Rixos Premium Tekirova otellerimizi de 200 milyon dolar yatırımla baştan aşağı yeniledik" diye konuştu.


GLOBAL TANITIM ATAĞI

Rusya ve BDT pazarındaki sıkıntılar nedeniyle 2015 yılının önemine dikkat çeken Rixos Hotels Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Yıldırım ise “2015 yılında Avrupa, İngiltere, Türkiye, Ortadoğu ve Körfez ülkelerine ağırlık verilecek. Ayrıca Rusya ve BDT ülkelerinde krize rağmen tanıtım faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdürereceğiz" dedi. Yıldırım, 2015 yılında ITB Berlin olmak üzere MITT Moskova, ATM Dubai gibi sektöre yön veren fuarlar başta olmak üzere Rixos Hotels'i hedef pazarlara tanıtacak faaliyetlerde etkin şekilde yer alınacağını belirtti.



Antalya Akdeniz 


Geri Dön