19 / 04 / 2024

Rixos hotel yatırımları

Rixos hotel yatırımları

Başta Türkiye olmak üzere, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da 30 oteli ile hizmet veren lüks otel zinciri markası Rixos Hotels, zincirine 2020’ye kadar 30 yeni halka daha ekleyecek.

Rixos bu yıl 1 milyon misafir ağırlayacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Rixos'un hedefi 1 milyon misafir!

Rixos Hotels Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Balin Hotel Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Balin Hotel Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayboğan, Muzaffer Bayboğan, Sevda Bayboğan ve Altun Bayboğan ortaklığında kuruldu. 

Rixos yatırımlarını artırarak devam ediyor!

Rixos’un patronu Fettah Tamince, turizm krizinin kısa sürede atlatılacağını belirterek "Dramatik bir durum yok, bugünleri atlatırız. Yatırımlarımız artarak devam ediyor" dedi.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi, Mustafa Semihi Özcan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Renaissance Polat Erzurum Hotel'den 5 milyon euro yatırım!

Beş yıldızlı kayak oteli olarak hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel, yatırımlarına devam ediyor. Otel geçen yıl 5 milyon euro tutarında yatırım gerçekleştirdi..

Akmer İnşaat Stories Hotel yatırımlarının sayısını 5'e çıkarıyor!

Akmer'den Beyoğlu'na iki yeni otel Akmer İnşaat, Beyoğlu bölgesinde bulunan tarihi ve metruk binaları aslına sadık restore ederek, zincir otel yönetimiyle sürdürdüğü Stories Hotel marka yatırımlarının sayısını 5'e çıkarıyor...

Biz Cevahir İnşaat Turizm ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel İstanbul Şubesi, Esra Cevahir, Sedat Meşe Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon liralık sermaye ile kuruldu

Nurol Holding, Batum'da turizm ve gayrimenkul yatırımlarına imza atıyor!

Nurol Holding, Batum'daki turizm ve gayrimenkul yatırımları ile kentin gelişimine katkı sağlıyor. Nurol İnşaat Batum Temsilcilik Ofisi Müdürü Lütfü Bilgin, Batum'da ilk 5 yıldızlı otel olan Sheraton Batumi Hotel'in sahibiyiz...

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Rixos hotel yatırımları Haberi

Rixos hotel yatırımları

BAE, Körfez ülkeleri, Karayipler ve Uzak Doğu’da yeni oteller açacaklarını anlatan Rixos Hotels Grubu CEO’su Buğra Berberoğlu, alanlarında liderliğe yürüyeceklerini söyledi. Rixox Hotels’in yeni dönem hedefleri ile ilgili Rixos Premium Göcek’te gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Buğra Berberoğlu, dünya turizmini olumlu ve olumsuz gelişmelerin yaşandığı coğrafyalar olmak üzere ikiye ayırdı. Tunus’ta yaşanan terör saldırısı, Çin ve Doğu Türkistan areasında yaşanan sorun, Mısır ve Yunanistan’da yaşanan gelişmelerin dünya turizmini olumsuz etkilediğini kaydenden Berberoğlu, olumlu gelişmeler arasında ise İran, Küba, Meksika ve ABD’da artan talebi gösterdi. Bu alanda Türkiye’nin 2023 hedeflerine de değinen Berberoğlu, yılda 35 milyon misafir ile 6’ncı sırada yer alan Türkiye’nin 2023’te 50 milyon turist, 50 milyar dolar gelir ile gelir düzeyi açısından dünyada ilk sırada olma hedefi olduğunu...