18 / 04 / 2024

rönesans inşaat ataşehir arsası

rönesans inşaat ataşehir arsası

Rönesans Gayrimenkul'ün Ataşehir'de yer alan arsası www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Rönesans İnşaat Ataşehir arsasının havadan görüntüleri!

Rönesans Gayrimenku'ün Ataşehir'deki arsası 2 Ocak 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Durgut tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Damgalı tarafından kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özer Öz tarafından kuruldu.

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Burak Polat tarafından kuruldu.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fikret Baran tarafından kuruldu.

rönesans inşaat ataşehir arsası Haberi

rönesans inşaat ataşehir arsası


Rönesans Gayrimenkul'ün Ataşehir arsasından son görüntüler için...