26 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye Projesi

Rönesans Sayfiye Projesi

Rönesans Sayfiye projesinde 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla lansmana özel satış süreci başladı. Rönesans Sayfiye Evleri Kartal projesinde daire teslimleri Aralık 2015 yılında yapılıyor...

Rönesans Sayfiye'de yüzde 1 peşinat! Mart 2015't teslim!

Rönesans Konut'un İstanbul Kartal'da inşa ettiği Sayfiye projesinde dört farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Toplam 276 adet konuttan meydana gelen Rönesans Sayfiye Evleri 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor...

Rönesans Sayfiye ödeme

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Rönesans Sayfiye ödeme planına göre 4 ayrı ödeme imkanı sunuluyor. Rönesans Gayrimenkul projesi olarak yükselen projede satışlar devam ediyor...

4 farklı ödeme seçeneğiyle Rönesans Sayfiye'de şimdi ev sahibi olun!

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Rönesans Sayfiye'de başlayan kampanya dahilinde 4 farklı ödeme planı bulunuyor. Proje, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor...

Sayfiye'nin Şimdi Al Seneye Öde Kampanyası'nda son gün 25 Ağustos!

Şehrin gelişen bölgesi Kartal-Yakacık'ta inşa edilen Sayfiye, İstanbul'un eski yerleşiminde, Aydos Ormanının yanı başında, bir tarafı yeşil orman bir tarafı ise zemin kattan itibaren kapanmayacak Adalar manzarasıyla bölgeye farklı bir imza atıyor.

Rönesans Sayfiye'den ramazanda konut alanlar peşinatı erteliyor!

Ramazan ayında " Sayfiye "den ev alanlar, peşinatı 1 yıl sonra ödeyecek Rönesans Konut'un İstanbul' daki ilk projesi " Sayfiye "de Ramazan ayına özel kampanya başladı...

Rönesans Sayfiye'de 257 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi olan Rönesans Sayfiye'den ev alacaklar, yüzde 25 yerine sadece yüzde 1 peşinat verecek ve kalan yüzde 24 peşinatı da 1 yıl sonra ödeyecek.

Rönesans Sayfiye'de minimum fiyat 257 bin TL!

İstanbul Kartal'da Rönesans Konut'un hayata geçirdiği Sayfiye projesinde ramazan ayı boyunca kampanya var. Sayfiye'den ev alacak olanlar, yüzde 25 yerine sadece yüzde 1 peşinat verecek ve kalan yüzde 24 peşinatı da 1 yıl sonra ödeyecek.

Rönesans Sayfiye'de yüzde 1 peşinatlı ramazan kampanyası!

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'de ramazan ayına özel kampanya başladı. Bir ay boyunca Sayfiye'den ev alacak olanlar, yüzde 25 yerine sadece yüzde 1 peşinat verecek ve kalan yüzde 24 peşinatı da 1 yıl sonra ödeyecekler...

Rönesans Sayfiye'de 257 bin liraya! 10 metrekare balkon keyfi!

Rönesans, Sayfiye projesi ile yeşil ve denizi bir arada sunuyor. 276 konutluk proje, 70 metrekarelik terasları ile dikkat çekiyor. Daire fiyatları 257 bin TL'den başlıyor

Rönesans Sayfiye projesinde fiyatlar 257 bin TL'den başlıyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Rönesans Konut, İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'yi hayata geçiriyor. Kartal'da konumlanan proje, 3 blokta toplam 276 konuttan oluşuyor. Projede dairelerin fiyatları 257 bin ile 710 bin TL arasında değişiyor...

Rönesans Sayfiye'nin yüzde 50'si bir ayda satıldı!

Sayfiye"nin yüzde 50'si bir ayda satıldı. 276 konuttan oluşan. Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi "Sayfiye" satışa çıktığı 18 Nisan'dan bu yana ilgiyle karşılandı.

Rönesans Sayfiye'de fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Kartal'da 3 blokta toplam 276 konuttan oluşan Sayfiye'de dairelerin ortalama metrekare fiyatları yaklaşık 3 bin TL'den başlıyor. Sayfiye'de daire fiyatları ise 1+l1'lerde 185 bin TL'den başlarken, 3+1'lerin ise maksimum satış fiyatı 595 bin TL'ye çıkıyor.

Rönesans Sayfiye'de 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Rönesans Sayfiye projesinde 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon,3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Rönesans Sayfiye Rezidans'ta dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rönesans Sayfiye Yakacık teslim tarihi!

Rönesans Sayfiye Yakacık teslim tarihi Aralık 2015 yılı olarak belirtiliyor. Rönesans Konut'un projesi Rönesans Sayfiye'de ev fiyatları 185 bin liradan başlıyor. Projede 276 daire yer alıyor...

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Rönesans polipropilen tesisi imza töreni 28 Kasım'da!

Rönesans Holding, Sonatrach ve Bayegan Ortaklığında Polipropilen Üretim Tesisi Projesi İmza Töreni 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Rönesans Neva Towers'a “Dünyanın En İyisi” ödülü!

Rönesans’ın, Moskova’nın simgesi olan Moscow City’de satış rekorları kıran dev gökdelen projesi “Neva Towers”, Avrupa’dan sonra dünyanın da “en iyileri” arasında yerini aldı.

Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı!

Rönesans Piazza Maltepe projesi Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla inşa ediliyor. Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı 543 bin TL'den başlıyor.

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans'tan Hollanda'ya 1 milyar euroluk PPP projesi!

Rönesans Holding, Hollanda Rotterdam’da yaklaşık 1 milyar euro tutarında, yol ve tünellerden oluşan PPP projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 2017!

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 502 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Piazza Maltepe projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Rönesans Holding'ten Moskova'ya Neva Towers projesi!

Rönesans Holding Moskova'da Neva Towers projesini inşa ediyor. Yüzde 30 tamamlanan Neva Towers projesinin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Rönesans Maltepe arsa alanı!

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Maltepe projesi karma proje olarak hayata geçiriliyor. Rönesans Maltepe arsa alanı...

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi!

Karma proje olarak hayata geçirilen Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Proje Rönesans Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor.

Rönesans Sayfiye Projesi Haberi

Rönesans Sayfiye Projesi


Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Rönesans Sayfiye projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor. 3 blok halinde yükselen Rönesans Sayfiye projesi 276 daireden meydana geliyor.



Rönesans Sayfiye projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Rönesans Sayfiye projesinde dairelerin alanları 68 metrekare ile 186 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Rönesans Sayfiye projesinde 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla lansmana özel satışlar başladı. Rönesans Sayfiye Kartal satış ofisi ile 444 76 75 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. 



Rönesans Sayfiye Kartal teslim tarihi Aralık 2015 yılı olarak belirtiliyor. Rönesans Sayfiye projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Tel: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com

Gülcihan...