24 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye ödeme

Rönesans Sayfiye ödeme

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Sayfiye

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Rönesans Sayfiye ödeme planına göre 4 ayrı ödeme imkanı sunuluyor. Rönesans Gayrimenkul projesi olarak yükselen projede satışlar devam ediyor...



Rönesans Sayfiye ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor. 1 yıl sonra yüzde 30'luk bir ara ödemeden sonra geri kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor. 


3 blok halinde yükselen  Rönesans Sayfiye  Kartal projesi toplam 50 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projenin arsa alanı 14 bin metrekare olarak belirlendi. 


Rönesans Sayfiye ödeme seçeneklerine göre konut tutarının yüzde 10'u peşin olarak verildikten sonra yüzde 10 tutarında 3 ara ödeme yapılıyor. Geri kalan tutarın ödemesi banka kredisi ile yapılıyor. 


Dairelerin alanlarının 68 metrekare ile 186 metrekare arasında değiştiği Rönesans Sayfiye Evleri, İstanbul Anadolu yakası Kartal'da Rönesans Gayrimenkul imzasıyla konumlanıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden oluşan Sayfiye Rönesans projesinde; sauna, fitness, yoga, pilates odaları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, sinema salonu, çardaklar, yürüyüş alanları, koşu parkurları ve çocuk oyun alanları mevcut.


Rönesans Sayfiye ödeme koşulları dahilinde yüzde 50 peşin ödendikten sonra geri kalan yüzde 50'lik kısım 2015 yılının Mart ayı içerisinde ödeniyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Tel: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön