25 / 04 / 2024

Rota Office ne zaman teslim

Rota Office ne zaman teslim

90 adet ofis ve 61 adet dükkandan meydana gelen Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan ofisler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı..

Mert Döküm İnşaat, Halkalı Atakent'te Rota Office projesini inşa ediyor!

Mert Döküm İnşaat açıklamasına göre, 50 milyon liralık bir yatırım bedeliyle inşa edilecek proje, Tema Park'la iç içe, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinin karşısında hayata geçiriliyor.

Rota Office ne zaman teslim?

Rota Office ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılının sonu olarak cevap veriliyor. Halkalı Atakent projesi Rota Office satış fiyatları 234 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Rota Office satılık ofis!

Rota Office satılık fiyatları şöyle: 1+1 home ofisler 234 bin TL ile 243 bin TL arasında, 2+1 home ofisler 297 bin TL ile 315 bin TL arasında, 120 metrekarelikler ise 375 bin TL ile 395 bin TL arasında değişiyor...

Rota Office fiyatlar!

Rota Office fiyatlar bilgisi hem ofisler hem de dükkanlar için haberimizde yer alıyor

Rota Office Atakent'te dükkanlar satışa çıktı! 690 bin liraya!

Rota Office Atakent yer alan dükkanların satışları başladı. Fiyatların 690 bin TL'den başladığı Rota Office projesiyle ilgili tüm detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 

Villa Rota Didim projesinde satışlar başladı. Projede toplam 42 adet villa bulunuyor. Peki Villa Rota Didim'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Villa Rota Didim projesi ile ilgili merak edilenler...

Konut tercihinde rota yeniden oluşturuldu! Bu iki bölgeye dikkat!

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artış sebebiyle satın alma ve kiralama bölgelerinde rota yeniden oluşturuldu. Trakya konut-arsa satın alma grafiğinde üstünlük sağlarken Karadeniz ve Ege Bölgesi'ne ilgi oldukça arttı.

Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra geleceği rakam ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altının ons fiyatı dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra rekora bir adım daha yaklaştı. Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altında rota yeniden mi oluşturuluyor? Altın 2 bin doları ne zaman aşacak? İşte uzmanların tahminleri…

ABD’de başlayan bankacılık krizinin ardından piyasalarda yaşanan panik havası ile birlikte altına olan talep arttı. Bankacılık krizinin başlangıcından bugüne geçen 11 günlük süreçte ons altın yüzde 8 oranında değer kazandı. Peki, önümüzdeki süreçte altın nasıl bir rota izleyecek?

Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da merak ediyor.  Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

Gram altın için yeni rota oluşturuldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Bakan bir daha baktı

Altın fiyatları ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın şahin tondaki açıklamalarından sonra altın fiyatları 9 ayın zirvesini gördü. Son günlerde düşüşe geçen altın için yeni rota oluşturuldu...

Euro için net rakam paylaşıldı! Rota oluşturuldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen baksın!

2022 yılının döviz şampiyonu olan euro kurunun  ne kadar olacağı belli oldu. Son günlerde yükselişe geçen euro için net rakam paylaşıldı! Rota oluşturuldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen baksın!

Gümüş için rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Dolar için yeni rota oluşturuldu! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için yeni rotayı açıkladı. Elinde dolar olanları uyaran Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Altının 5 gün sonra izleyeceği rota! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, kuyumcuya koşun!

Merkez bankasının faiz kararının ardından piyasalarda yaşanan çalkantılı hal devam ederken; dolardan güç alan fiyatların ne olacağı merak ediliyor. Analistler peş peşe duyurdu. Altının 5 gün sonra izleyeceği rota belli oldu. 

Eski Hazine yöneticisinden olay dolar çıkışı! Merkez Bankası’nın 1 günde ne kadar dolar sattığını deşifre etti

Eski Hazineci ve Ekonomist Kerim Rota, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın geçtiğimiz Cuma günü ne kadar dolar satış yaptığını açıkladı.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Rota Office ne zaman teslim Haberi

Rota Office ne zaman teslim

Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları hakkında bilgi vermeden önce ofis fiyatlarına değinelim. Ofis fiyatlarının 255 bin TL'den başladığı proje, İstanbul Küçükçekmece-Halkalı bölgesinde inşa ediliyor. 


Tema Park projesine yakın mesafede konumlanan Rota Office ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı sonu cevabı veriliyor. İçerisinde 90 adet ofis ve 61 adet dükkan bulunan projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Ofislerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları dükkanın büyüklüğüne ve konumuna göre değişiyor. Projede,  her katta da otopark erişimli 4 asansör yer alıyor.



Satış sürecine devam edilen Atakent Rota Ofis projesi, Mert Döküm projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 68 metrekare ile 137 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Mert Döküm...