19 / 04 / 2024

Rota Office Atakent'te dükkanlar satışa çıktı! 690 bin liraya!

Rota Office Atakent'te dükkanlar satışa çıktı! 690 bin liraya!

Firma: Mert Döküm

Proje: Rota Office

Rota Office Atakent yer alan dükkanların satışları başladı. Fiyatların 690 bin TL'den başladığı Rota Office projesiyle ilgili tüm detaylar haberimizin içinde yer alıyor...



Rota Office projesi,  Mert Döküm  İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Atakent'te konumlandırılan Rota Office Projesi kapsamında dükkan, ofis ve home ofisler bulunuyor.


Toplantı, eğitim ve seminer faaliyetleri için toplantı salonlarının ve Tema Park ile göl manzaralı kat bahçelerinin bulunduğu Rota Office Atakent projesi kapsamında spor alanları da bulunuyor. 


Rota Office Atakent te dükkanlar satışa çıktı! 690 bin liraya!


Rota Ofis projesinde 1. katta dükkanlar, daha geniş alanlarda iş için ergonomik mekanlar yer alıyor. Ayrıca; medikal, poliklinik, eczane, kuaför, market, kuru temizleme, banka, fast food, restaurant, çiçekçi, kafeler, pastane ve tuhafiye yer alıyor. Projedeki home ofisler 1+1, 2+1 ve entegre edilebilir düzende butik ve açık ofis seçenekleriyle tasarlandı. 


Dükkan satışlarının başladığı Atakent  Rota Office  projesinin mimari tasarımında Özgüven Mimarlık'tan Uğur Özgüven'in imzası bulunuyor. Mert Döküm Rota Office projesinde 84 home ofis, 6 ofis ve 56 dükkan yer alıyor. 


Rota Office Atakent te dükkanlar satışa çıktı! 690 bin liraya!


Rota Office dükkan fiyatları!

34,31 metrekarelik dükkanların fiyatları 690 bin TL.

68,87 metrekarelik dükkanların fiyatları 1 milyon 100 bin TL. 

120,76 metrekarelik dükkanların fiyatları 3 milyon 400 bin TL. 


Rota Office ödeme koşulları!

Rota Office ödeme planı kapsamında yüzde 50 oranında peşinat verildiği takdirde firma bünyesinde 12 ay faizsiz vadelendirme ya da banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Rota Office ne zaman teslim?

Rota Office teslim tarihi 2014 yılının sonu olarak belirlendi. 


Rota Office Atakent te dükkanlar satışa çıktı! 690 bin liraya!


Rota Office nerede?

Rota Office ulaşım: Rota Ofis Atakent; Temapark'la iç içe bir alanda konumlandırılıyor. Batısında Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nin yer aldığı Rota Ofis Projesi'nin güneyinde  TOKİ  Genel Merkezi'nin binası yer alıyor. Projenin kuzeyinde Tema Park'ın eğlence alanı ve arkası ise tamamen Tema Park'la iç içe konumda. Ayrıca yeni kavşak projesi de Rota Office'in tam önünde yer alacak. Böylece Tem Otoyolu'na çıkışlar kolaylaşacak. 


Rota Office iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 472 76 82

Web: http://www.rotaoffice.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön