19 / 04 / 2024

Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları!

Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları!

Firma: Mert Döküm

Proje: Rota Office

90 adet ofis ve 61 adet dükkandan meydana gelen Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan ofisler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı..



Mert Döküm İnşaat  Rota Office  dükkan fiyatları hakkında bilgi vermeden önce ofis fiyatlarına değinelim. Ofis fiyatlarının 255 bin TL'den başladığı proje, İstanbul Küçükçekmece-Halkalı bölgesinde inşa ediliyor. 


Tema Park projesine yakın mesafede konumlanan Rota Office ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı sonu cevabı veriliyor. İçerisinde 90 adet ofis ve 61 adet dükkan bulunan projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Ofislerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları dükkanın büyüklüğüne ve konumuna göre değişiyor. Projede,  her katta da otopark erişimli 4 asansör yer alıyor.


Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları!


Satış sürecine devam edilen Atakent Rota Ofis projesi,  Mert Döküm  projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 68 metrekare ile 137 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  Kanuni Sultan Süleyman Devlet Hastanesi'nin karşısında yükselen projede dükkanların alanları 32 metrekareden başlıyor. 


Rota Office Atakent iletişim:

Telefon: 0212 472 76 82

Web: www.rotaoffice.com 

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön