26 / 04 / 2024

Route İstanbul proje fiyatları

Route İstanbul proje fiyatları

Route İstanbul Ataköy projesinde fiyatlar 570 bin liradan başlıyor. Route İstanbul projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Route İstanbul proje fiyatları!

Route İstanbul proje fiyatları 570 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Özyazıcı İnşaat'ın projesi Ataköy Route İstanbul'da teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

Ali Yerlikaya: İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var!

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin 1999 öncesindeki başta eğitim kurumları, okullar olmak üzere bütün kamu binalarının yıkılıp yeniden yapılması veya güçlendirilmesi amacıyla 2006'da kurulduğunu hatırlatan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var" dedi.

Kanal İstanbul'un imar planlarının 3 etabı onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul Proje alanını kapsayan, "İstanbul ili Avrupa Yakası Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı" değişikliği ile buna uygun olarak hazırlanan imar planlarının 7 etabından 3'ünü onayladı...

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi'ne (İSMEP) göre İstanbul'da yer alan kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Kanal İstanbul'a dava açıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Eyüp Muhcu, Kanal İstanbul proje ile ilgili olarak, "Süre kaybetmeden, başka oldu bittilere meydan vermeden dava açarak hukuki süreci başlatacağız" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un ihalesi yakında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul proje ve inşa süreciyle ilgili hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. İnşallah yakında bununla ilgili ihaleye de çıkılacaktır." dedi...

Kanal İstanbul güzergâhında en büyük araziler 3 Arap şirketine ait!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul proje güzergâhında arazi hareketliliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2011’den bu yana arsa hareketi tam 30 milyon metrekareyi bulmuştur. Bölgede en büyük arazisi olan ilk 3 şirket de Arap şirketi.” dedi.

Be Life Çekmeköy'de dairelerin tamamı satıldı!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy projesinde dairelerin tamamı satıldı. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi 14 Nisan'da!

Türkiye’de proje yönetim bilincinin gelişmesi için 21 yıldır faaliyet gösteren İstanbul Proje Yönetim Derneği, 2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi’ni 14 Nisan'da gerçekleştirecek.

Route İstanbul'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

Özyazıcı İnşaat - Regnum iş birliği ile Ataköy'ün en avantajlı noktasında hayata geçirilen ‘Route İstanbul’ projesinde 60 ay 0 faiz imkanı başlıyor.

Route İstanbul proje fiyatları Haberi

Route İstanbul proje fiyatları


İki blok olarak tasarlanan Route İstanbul projesi 300 daire ve 20 ticari birimden meydana geliyor. Route İstanbul projesi Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


İstanbul Ataköy'de yükselen Route İstanbul projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede ödemeler konut kredisi kullanarak taksitli olarak yapılıyor.



Route İstanbul Ataköy teslim tarihi!


Route İstanbul Ataköy teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Route İstanbul projesinde 1+1'ler 75 metrekare, 2+1'ler 120 metrekare olarak planlandı.


Route İstanbul'da 1+1'lerin fiyatları 570 bin liradan, 2+1'lerin fiyatları 880 bin liradan başlıyor. Route İstanbul projesi Kültür Üniversitesi ve Airtport AVM'nin olduğu sırada yer alıyor.



Adres: Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi, E-5 Yan Yol, No: 6 Bakırköy/İstanbul/Türkiye


Telefon: 0 212 481 25 23

Web: http://www.routeistanbul.com.tr/

Gülcihan...