19 / 04 / 2024

Royal Halı satış payı hedefi

Royal Halı satış payı hedefi

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu büyümeye devam ettiklerini ve hedeflerinin bir dünya m arkası haline gelmek olduğunu söyledi. Nakıboğlu, yüzde 22 olan yurtdışı satış paylarını, yüzde 25’e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

TMSF, 3 dev şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Royal ve Atlas Halı İle Nakpilsa Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu. Muhammen bedelin 1,8 milyar lira olduğu açıklandı. İşte tüm detaylar...

Pera Royal birinci etap lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Pera Yapı tarafından  Antalya, Altınova Mahallesi'nde yükselen Pera Royal lansmana özel fiyatlarla satışta. İşte detaylar...

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

Audemars Piquet'nin Royal Oak model saati 15 trilyona satıldı

İsviçre'nin lüks saat markası Audemars Piquet'nin Royal Oak model saati çıkarıldığı müzayadede 1.1 milyon dolara satıldı. Doların 14 lira 97 kuruş fiyatıyla rakam çarpıldığında 15 trilyon gibi bir sonuç ortaya çıkıyor ki bu da bir rekor demek.

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.

Sakarya Büyükşehir'den 48.6 milyon TL'ye satılık hal tesisi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erenler ilçesinde bulunan hal tesisini 48 milyon 660 bin 446 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

TMSF, 2 dev markanın İstanbul'daki fabrikalarını satıyor!

TMSF,  Royal ve Atlas Halı'yı 353 milyon lira muhammen bedelle satıyor. İstanbul'da yapılacak ihale açık artırma usulüyle 6 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Royal Halı satış payı hedefi Haberi

Royal Halı satış payı hedefi

Naksan Holding’e bağlı olarak 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Royal Halı, 30’a yakın ülkeye halı ve iplik ihraç ederken, yurt dışında 650’den fazla satış noktasında hizmet veriyor. Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Kuzey Afrika, Amerika, Orta Doğu ve Orta Asya’ya da açılma projeleriyle büyümeye devam ettiklerini ve hedeflerinin bir dünya m arkası haline gelmek olduğunu söyledi. Nakıboğlu, yüzde 22 olan yurtdışı satış paylarını, yüzde 25’e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.


30 ülkeye ihracat


Royal Halı’nın ve grubun bir başka markası olan Pierre Cardin Halı’nın Ukrayna, Almanya, Türkmenistan, Suudi Arabistan, Rusya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Romanya başta olmak üzere 30’a yakın ülkeye ihraç edildiğini ifade eden Nakıboğlu, şunları söyledi: “Hedefimiz Türk halıcılığını dünyaya tanıtarak, bir dünya markası olmak. 2013 yılı sonunda...