19 / 04 / 2024

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.



Babacan Holding'in Küçükçekmece'de  E-5 projesi olan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışlarına başlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; şirket tarafından yapılan açıklamada; E-5 üzerindeki merkezi konumu ve ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkati çeken, merkezi konumunun verdiği avantajı akıllı ev sistemiyle destekleyen projenin ilk etabını teslim ederek yatırımcılarına verdiği sözün tutulduğu belirtildi. 16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede ofis blokunun teslimi ise Mayıs 2021'de yapılacak. 

Ek olarak mimari tasarımı Portekizli Addon Grup imzası taşıyan proje, toplam 5 bloktan oluşuyor. Projede alan büyüklükleri 37 ila 212 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Babacan Port Royal de VIP ofisler satışa çıktı! 

Şehrin merkezinde yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parka komşu projede ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları yer alıyor. Babacan Port Royal'in 1.000 metrekarelik kapalı alanı, geniş sosyal donatı alanları için ayrıldı.

Projede fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, sinema odası, dinlenme odası ve oyun odası bulunuyor. 
 
Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!


Geri Dön