26 / 04 / 2024

Royal Penthouse Süit

Royal Penthouse Süit

Dünyanın en pahalı kral dairesi Cenevre'deki President Wilson Hotel'in çatı katında bulunan 1700 metrekarelik ‘kurşun geçirmez’ kral dairesi olarak kayıtlara geçti..

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal'da Pegah Pırhadı tarafından kuruldu.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Adele, Sylvester Stallone’nin malikanesini alıyor!

İngiliz şarkıcı Adele, LosAngeles'ta kendisine sekiz yatak odası, dokuz banyosu, üç süit odası ve geniş bir mutfak bulunan bir malikane almak için harekete geçti. 

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

CHP'li Süheyl Batum ve Hurşit Güneş Kanal İstanbul güzergahında arsa mı aldı?

CHP'li Süheyl Batum, Kanal İstanbul güzergahındaki mal varlıkları listesinde 12 gayrimenkulle 1. sırada yer alıyor, Hurşit Güneş'in ise Kanal İstanbul manzaralı arazisi bulunuyor... 

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Sofitel Taksim'de otel açmaya hazırlanıyor!

Sofitel, Türkiye’deki ilk otelini Taksim’de açacak. Yatırımı ve inşaatı Tuna tarafından tamamlanan, işletmesi ise Accor Grubu bünyesindeki Sofitel tarafından yapılacak olan Sofitel İstanbul Taksim Oteli, 33’ü süit olmak üzere toplam 203 odayla hizmet verecek…

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Çeşmarine güncel fiyat listesi!

Çeşmarine projesi, Prokar Yapı tarafından İzmir Çeşme'de inşa ediliyor. 25 süit daireden meydan gelen Çeşmarine'de fiyatlar 425 bin TL'den başlıyor..

Bayern Münih ve Marriott'tan görülmemiş anlaşma!

Bayern Münih, dev otel zinciri Marriott ile yaptığı anlaşmayla, Allianz Arena'da yer alan bazı locaları lüks süit odalara çevirecek.

Dünyanın en pahalı kral dairesi: Royal Penthouse Süit!

Dünyanın en pahalı kral dairesi Cenevre'deki President Wilson Hotel'in çatı katında bulunan 1700 metrekarelik ‘kurşun geçirmez’ kral dairesi olarak kayıtlara geçti..

Royal Penthouse Süit Haberi

Royal Penthouse Süit

Dünyanın en pahalı kral dairesi President Wilson Hotel'in kral dairesi olarak açıklandı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre İsviçre’nin Cenevre kentindeki “President Wilson Hotel”, 108 bin dolarlık (408 bin lira) gecelik fiyatıyla diğer otellere fark attı. 

Çok şey isteyen müşteriler için tasarlanan “Royal Penthouse Süit” lüksle kaplandı. Milyarderlere hitap eden kral dairesinin özellikleri malikaneden farksız. 

1700 metrekarelik terasıyla Cenevre Gölü’nü ve İsviçre Alpleri’ne hakim manzaraya sahip olan kral dairesi, Avrupa’nın en büyük kral dairesi olarak kayıtlara geçti. 12 ayrı yatak odası bulunan süitte, 12 mermer banyo, 26 kişilik yemek masası, bilardo odası, piyano, spor salonu, kütüphane bulunuyor. Kral dairesinin duvarları ise değerli sanat eserleriyle dizayn edildi.

Kral dairesinin en önemli özelliği, üst düzey güvenlikli olması. Süitin camları ve kapıları kurşun geçirmiyor. Bu özelliğiyle kral...