19 / 04 / 2024

ruhsatsız satışa yasak

ruhsatsız satışa yasak

Yapı ruhsatı olmayan müteahhide ön ödemeli konut satış sözleşmesi yasağı geldi. Peki tüketiciyi güvence altına almayı amaçlayan yeni tüketici yasasını inşaat yatırımcıları nasıl değerlendiriyor. İşte cevabı…

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı tarafından Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Tual Gölyaka 2. Kısım satışa çıktı! Vade farksız 60 ay taksit fırsatı!

Emlak Konut GYO ve Dağ Holding tarafından hayata geçirilen Tual Gölyaka Projesi vade farksız 60 ay taksit seçenekleri ile satışa çıktı.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Altın Kahini İslam Memiş herkesi şaşkına çevirdi! Altın ve dolarlarınızı satın bunu alın! Yatırımcıların ağzı açık kaldı

Altın Kahini uzmanı İslam Memiş'ten herkesi şaşkına çevirecek bir açıklama geldi. Altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş'ten ''altın ve dolarlarınızı satın bunu alın'' diyerek yatırımcılara uyarıda bulundu. Yatırımcıların ağzı açık kaldı!

Arnica yeni Vesta ET14450 Toz Torbasız Elektrikli Süpürgeyi satışa sundu! İşte 27 Eylül 2022 Arnica fiyat listesi

Yeni teknolojileriyle her gün biraz daha şaşırtmaya devam eden Arnica bu kez toz torbasız yeni elektrikli süpürgesi Vesta ET14450’i satışa sundu. Arnica online satış mağazasında da satılan Vesta ET14450 750 W güce sahip. Digital filtre doluluk göstergesinin yanısıra Arnica süpürge, patentli teleskob

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyanın en yalnız evi tanınan ve Main eyaletinde konumlanan Atlas Okyanusu ile iç içe olan ev satışa çıktı. Fiyatı ile ise dudak uçuklattı.

A101'de Bosch Toz Torbasız Süpürge satışa çıktı! İşte 2 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

A101 uygun fiyatlı ürünleriyle yüzleri güldürmeye devam ediyor. Birbirinden farklı markaların ürünlerini satışa çıkaran A101, Bosch Toz Torbasız Süpürge'yi alıcılarına sundu. Peki Bosch Toz Torbasız Süpürge fiyatı ne kadar? İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi..

ruhsatsız satışa yasak Haberi

ruhsatsız satışa yasak

Yapı ruhsatı olmayana ön ödemeli konut satış sözleşmesi yapma yasağı geldi. 28/11/2013 tarihli Resmi Gazete’de duyurusu yapılan ve 6 ay sonra yürürlüğe girecek olan yasa kapsamında firmalar yapı ruhsatı almadan tüketicilerle ön ödemeli konut satış sözleşmesi yapamayacaklar. Yine yeni tüketici yasasında tüketiciyi güvence altına alan birçok hüküm yer alıyor. Yeni tüketici yasasının vatandaşa katkısı nasıl olur, sektörde nasıl bir hareketlilik yaratır sorusunu inşaat yatırımcılarına sorduk. İşte patronların gözüyle yeni tüketici yasası…




Ege Yapı Group Yönetim kurulu Başkanı İnanç Kabadayı 

“Haksız rekabeti ortadan kaldıracak”

Biz Ege Yapı olarak şu ana kadar ruhsatını almadığımız bir projenin satışı yapmadık. Fakat yapanlar da var. Bu...