27 / 04 / 2024

Ruja Ignatova vurgun

Ruja Ignatova vurgun

Yeni bir kripto para geliştirdiğini belirterek, dört sene boyunca toplamda 4 milyar dolar para toplayan ‘Kripto Kraliçe’ Ruja Ignatova, FBI’ın ‘en çok aranan 10 kişi’ listesine girdi.

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Kriptoda büyük vurgun nasıl yapılıyor? Uzmanı açıkladı!

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç yaptığı paylaşımda kriptoda büyük vurgunun nasıl yapıldığını açıkladı. İşte Alp Kılınç'ın paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...

Miras kaldı yalanıyla 23 milyon avroluk vurgun! Yabancıları ikna etmek için sahte proje tanıtımı bile yapmışlar...

İstanbul'da aile mirasından yararlanabilmek için Türkiye'ye yabancı yatırımcı getirmesi gerektiği yalanıyla kandırdıkları mağdurları yaklaşık 23 milyon avro dolandırdılar. 

‘Kelepir arsa’ umuduyla dolandırılan Teknik Direktör Uygun’a yönelik şok iddia! ‘Mafya aracılığıyla konutlarımı aldı!’

Teknik direktör Bülent Uygun ile arkadaşlarını "kelepir arsa" vaadiyle dolandırıp milyonlarca TL’lik vurgun yaparak kayıplara karışan Ulaş Birihan'ın yargılandığı davada eşi Derya Birihan ifade verdi. Birihan, “Uygun’a evimizi devrettim. Fakat, kapıma mafya gönderdi” dedi.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Müteahhitten 5 milyon liralık vurgun! Aynı daireyi birden fazla kişiye sattı!

İzmir'de bir müteahhit, iddialara göre bir apartmanda 5 kişiye sattığı daireleri aynı zamanda farklı kişilere de satarak 5 milyon liralık vurgun yaptı.

Ev sahibinden 400 bin liralık vurgun! Kiracısının evine girip altınlarını çaldı...

Bursa'da bir ev sahibi kiracısının evine girerek 400 bin lira değerindeki döviz ve ziynet eşyasını çaldı. Ev sahibini güvenlik kamerası ele verdi...

Ayçiçek yağında büyük vurgun! Fiyatı 167 TL'den 336 TL'ye çıkardılar!

Ayçiçek fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeler duyanları hayrete düşürüyor. Ayçiçek fiyatlarında büyük vurgun! Fiyatı 167 TL'den 336 TL'ye çıkardılar...

Plajlarda yeni vurgun! Paranızı geri almak mümkün ama....

Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca açılan özel plajlarla karşı karşıya geliyor. Bu plajlarda denize girmek isteyen vatandaşlardan “harcama limiti” adı altında bir ücret talep ediliyor. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini belirtiyor. 

Altında vurgun dönemi! İslam Memiş tarihi açıkladı

İslam Memiş, artık saatlerin sayıldığı seçimler öncesi altın fiyatı konusunda önemli yorumlar yaptı. "Son vurgun günü" ifadesini kullanan İslam Memiş'ten dolar, euro, borsa ve diğer yatırım araçları hakkında da tahmin yaptı.

Gram altında vurgun dönemi! Altın kahini İslam Memiş tarih verdi

İslam Memiş, gram altın ile ilgili kritik bir tahmin yaptı. Memiş, dolar ve borsa için de analizler yaptı. İşte tüm detaylar...

Altının piri İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı! 14 gün sonrasına dikkat! Çok büyük vurgun yapacaklar!

Altının piri İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili seçim sonrasını işaret ederek yatırımcıları uyardı. Çok büyük vurgun yapacaklar!

Ruja Ignatova vurgun Haberi

Ruja Ignatova vurgun

Yeni bir kripto para geliştirdiğini belirterek, dört sene boyunca toplamda 4 milyar dolar para toplayan ‘Kripto Kraliçe’ Ruja Ignatova dünyada en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

Konuyla ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, ABD istihbarat örgütü FBI’ın en çok arananlar listesine giren ‘Kripto Kraliçesi’ lakaplı Ruja Ignatova, yeniden dünyada en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

BÜYÜK ÖDÜL

Hürriyet'te yer alan habere göre, 2017'de  erkek arkadaşının ABD istihbaratı ile işbirliği yaptığını anladıktan sonra Atina’ya giden Bulgar asıllı Ruja Ignatova o gün bugündür ortalarda yok O tarihten beri aranan ve en son olarak Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) en çok arananlar listesine aldığı Ignatova’nın başına 100 bin Dolar (1.7 milyon TL) ödül konduğu da resmen duyurulmuştu.

BÜYÜK VURGUN

Yine konuyla ilgili...