29 / 03 / 2024

Rus model Viki davası

Rus model Viki davası

Rus model Viki Odintcova Dubai'de gökdelenin tepesinde hiçbir güvenlik önlemi almadan çektirdiği fotoğraflardan dolayı davalık olacak.

ABD'de tüm Tesla Model 3 araçlara vergi teşviki!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın tüm Model 3 araçlarının, ABD Hazine Bakanlığı tarafından belirlenmiş olan yeni batarya tedariki kriterleri kapsamında vergi teşvikinden faydalanabileceği bildirildi.

İnşaat şirketi Rus model Viki Odintcova'ya dava açacak!

Rus model Viki Odintcova'nın Dubai'de gökdelenin tepesine çıkıp çektirdiği fotoğraf gündem oldu. Gökdelenin sahibi olan Cayan Group olayla ilgili açıklama yaptı.

Rus model Viki'ye inşaat şirketi dava açacak!

Rus model Viki Odintcova Dubai'de gökdelenin tepesinde hiçbir güvenlik önlemi almadan çektirdiği fotoğraflardan dolayı davalık olacak.

Osmanlı Halk Pazarı Selçuklu ya da Rus pazarı modelinde yapılacak!

Geçtiğimiz hafta sonu elektrik kontağından çıkan yangında kül olan Osmanlı Halk Pazarı'nın yeni projesi ya Selçuklu ya da Rus pazarı modelinde yapılacak.

Kahramanmaraş model şehir olacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal: "Selçuklu ile Osmanlı mirasını barındıran kültür turizminin önemli merkezlerinden Kahramanmaraş, kendi kimliğini bulduğunda model şehir olacak" dedi.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

TOKİ Yunuseli BGC Konutları Türkiye'ye model olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yaptığı yazılı açıklamada, 'TOKİ olarak, basın mensuplarını konut sahibi yapmak için ilk adımı attık. BGC ile yürüttüğümüz konut projesi, Türkiye için model oluşturacak.'

TOKİ Osmangazi BGC konutları Türkiye için iyi bir model!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

TOKİ Osmangazi BGC konutları Türkiye için model olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

Model Kartal satış fiyatları!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneğine sahip Model Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Model Kartal satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Erzurum kentsel dönüşümde model oldu!

Erzurumluların en ekonomik bir şekilde ev sahibi olmaları için yoğun çaba harcayan Başkan Sekmen, kentsel dönüşümde Doğu Anadolu Bölgesi’nde adeta model oldu. İşte projenin ayrıntıları...

Rus Stroy İnvest Çukurova Havalimanı'na ortak oldu!

30 milyon yolcu kapasiteli Çukurova Bölgesel Havaalimanı inşaatı için kredi arayışına giren yüklenici firma Çukurova Havalimanı Yatırım Yapım ve işletme A.Ş., Rus Stroy invest ile anlaştı.

Türkiye'de bu yıl Rus turist sayısı yüzde 28.3 düştü!

Bayram Tatili ve Turizm Sezonu Raporu'na göre yerli turist, yaklaşan Ramazan Bayramı'nda en uygun tatili Side'de yapacak rapora göre ilk 5 ayda Rus turistte yüzde 28.3 düşüş yaşandı.

Rus model Viki davası Haberi

Rus model Viki davası


Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Dubai'de gökdelenin tepesine çıkıp, hiçbir güvenlik önlemi almadan çektirdiği fotoğraflarla haberlere konu olan Rus model Viki Odintcova'nın başı bu sorumsuz hareket nedeniyle derde girecek.


Rus model çok konuşulan o görüntülerde, 306 metre yüksekliğindeki binanın çatısına çıkıp fotoğrafçı Aleksandr Mavrin ile gerçekleştirdiği çekimlerde hiçbir yere bağlı olmadan bir kişinin elinden tutarak kendisini boşluğa bırakıyor.


Gökdelenin sahibi olan Cayan Group olayla ilgili açıklama yaparak, fotoğraf çekiminden haberleri olmadıklarını açıkladı.


USA Today’in haberine göre şirket 23 yaşındaki Rus güzele karşı dava açmaya hazırlanıyor.


Şirketten yapılan açıklamada, “Hiçbir koşulda Odintcova’nın böyle sorumsuzca davranmasına göz yumamayız. Nerede hata yaptığımızı bulmak, anlamak ve gelecekte yaşanmasının önüne geçmek için güvenlik prosedürlerimizi gözden geçiriyoruz.” denildi.


Rus model bu açıklamaya karşı sessiz kalmadı. Odintcova’ya göre şirketin kendisini ödüllendirmesi gerekiyor...