29 / 03 / 2024

rusya soçi parkı türk müteahhitleri

rusya soçi parkı türk müteahhitleri

Türk Summa Turizm Yatırımcılığı ve Yenigün İnşaat şirketleri, Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi şehrinde dev eğlence parkı inşa ediyor. Rus basını, parkı dünyanın en büyük eğlence parkı Disneyland’a benzetiyor...

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Tahıl Koridoru Anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle sona erdi: Buğday, mısır ve soya fasulyesi vadeli işlemleri yükseldi!

Karadeniz tahıl koridoru anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle birlikte sona erdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Tahıl Anlaşması'nın uzatılmayacağını Türkiye, Ukrayna ve BM'ye belirtti. İşte ayrıntılar...

Boğaziçi Park Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Park Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Murat Mergen tarafından kuruldu.

Ukrayna Türk bankaları için neden yaptırım istedi? İşte Ukrayna’nın yaptırım listesi

Rusya’nın işgal girişiminin ardından Türkiye tarafsızlığını korumaya çalışırken Rusya ile işbirliğini de sürdürmeye devam etti. Ukrayna ise Rusya ile çalışan Türk bankaları ve iş insanları için yaptırım talebinde bulundu.

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Benzin camiası bu satın almayı konuşuyor! Dev el değiştirme gerçekleşti

Rus petrol şirketi Lukoil, Shell'in Rusya'daki iştiraki Shell Neft'i bünyesine kattı. Bu satışın ne kadar gerçekleştiği henüz bilinmiyor.

Türk müteahhitlerin Rusya'daki işleri savaştan nasıl etkilenecek?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşın inşaat sektörüne olan etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Rusya, İsrail'in Filistin'deki arazileri kamulaştırmasını kınadı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetinin Filistin'de bulunan arazi ve mülkilerin kamulaştırmasını kınadığını belirten açıklamada bulundu. 

Rusya’dan ‘zehirli’ dolar çağrısı!

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Moskova’nın Rus ekonomisinin dolara bağımlılığını asgariye düşürmek için acilen önlemler alması gerektiğini aktardı.

Abdi İpekçi Parkı’nda ticari yapılanmaya izin yok!

Ankara’nın merkezinde bulunan Abdi İpekçi Parkı’na lokanta, büfe gibi işletmelerin yapılmasının önünü açan plan değişikliğiyle ilgili Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından dava açıldı. Mimarların itirazını haklı bulan idare mahkemesi planları iptal ettiğini açıkladı.

Park Mavera 3 projesindeki 59 daire 53.9 milyon TL'ye satıldı!

TOKİ’nin Makro İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Park Marvera 3 projesinde açık artırma usulüyle satışa sunulan 61 daireden 59'u satıldı. 59 daire 53 milyon 970 bin TL’ye satılarak yüzde 7,6’lık bir artış oranına ulaşıldı...

Park Mavera 3 açık artırma ihalesinde 61 daireden 59'u satıldı!

TOKİ’nin Makro İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Park Marvera 3 projesinde açık artırmaya çıkarılan 61 daireden 59'u satıldı. 59 daire 53 milyon 970 bin TL’ye satılarak yüzde 7,6’lık bir artış oranına ulaşıldı...

rusya soçi parkı türk müteahhitleri Haberi

rusya soçi parkı türk müteahhitleri

Türk Summa Turizm Yatırımcılığı ve Yenigün İnşaat şirketleri, Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi şehrinde dev eğlence parkı inşa ediyor. Rus basını, parkı ABD’nin Los Angeles şehri yakınlığındaki dünyanın en büyük eğlence parkı Disneyland’a benzeterek, “Burası da Rusya’nın Disneylandı olacak.” yorumunda bulundu.


İsmi “Soçi Parkı” olacak parkın 2014 yılında hizmete açılacağı kaydedildi. Parkın inşaatında Türkiye’nin yanı sıra, Rusya, ABD, İsviçre ve Alman şirketleri de yer alıyor. 


Rus basını, Türk Summa Turizm şirketinin parkta 278 odalı 4 yıldızlı oteli inşa ettiğini kaydetti. İsmi “Bogatır” olan otelin 2014 Kış Olimpiyat Oyunları’na az kala 2014'ün Şubat ayında işletime açılacağı belirtildi. “Rusya’nın Disneylandı” parkının inşaatında binden fazla Türk işçinin gece gündüz çalıştığı ifade edildi. 


Parkta Rusya’nın en yüksek eğlence merkezleri yapılacak. Yüksekliği 65 metre olan eğlence merkezinde çeşitli...