24 / 04 / 2024

rusya soçi toki limanı

rusya soçi toki limanı

2014 Kış Olimpiyat Oyunları'nı düzenleyecek olan Rusya, Soçi'de kuracağı yeni limanı Türk inşaat sektörünün önde gelen şirketi Albayrak Grubu ile birlikte inşaa etmeye karar verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Tahıl Koridoru Anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle sona erdi: Buğday, mısır ve soya fasulyesi vadeli işlemleri yükseldi!

Karadeniz tahıl koridoru anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle birlikte sona erdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Tahıl Anlaşması'nın uzatılmayacağını Türkiye, Ukrayna ve BM'ye belirtti. İşte ayrıntılar...

Herkesin beklediği TOKİ detayı ortaya çıktı! İşte TOKİ örnek daireler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan, TOKİ 2022 ucuz konut projesiyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. TOKİ 2022 sosyal konut projesinin örnek daireleri belli oldu. Peki TOKİ 2022 daire planları nasıl? İşte TOKİ 2022 örnek daireler…

Türk bankalarına ambargo kıskacı

ABD'den Türk İşadamlarına gelen "Rusya ile iş yapmayın" uyarısının ardından, bazı Türk bankalarının, Rusya Merkez Bankası'nın geliştirdiği ödeme sistemine dahil olmasının ambargoyu delmeye destek verildiği anlamına gelebileceği ve "yaptırıma uğrama" riski doğurduğu belirtildi.

Ukrayna Türk bankaları için neden yaptırım istedi? İşte Ukrayna’nın yaptırım listesi

Rusya’nın işgal girişiminin ardından Türkiye tarafsızlığını korumaya çalışırken Rusya ile işbirliğini de sürdürmeye devam etti. Ukrayna ise Rusya ile çalışan Türk bankaları ve iş insanları için yaptırım talebinde bulundu.

Milyonların beklediği TOKİ'den ucuz ve indirimli konut projesinin tarihi belli oldu! İl il açıklandı

Hükümetin açıkladığı ilk kez 2 milyon liraya kadar ev alacaklara 10 yıl vadeli 0,99 faizli konut kampanyasından sonra TOKİ de indirimli ve ucuz konut için 81 ilde düğmeye basıyor. TOKİ'den uygun fiyata ev almak isteyenlerin beklediği tarih açıklandı.

Benzin camiası bu satın almayı konuşuyor! Dev el değiştirme gerçekleşti

Rus petrol şirketi Lukoil, Shell'in Rusya'daki iştiraki Shell Neft'i bünyesine kattı. Bu satışın ne kadar gerçekleştiği henüz bilinmiyor.

Türk müteahhitlerin Rusya'daki işleri savaştan nasıl etkilenecek?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşın inşaat sektörüne olan etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rusya, İsrail'in Filistin'deki arazileri kamulaştırmasını kınadı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetinin Filistin'de bulunan arazi ve mülkilerin kamulaştırmasını kınadığını belirten açıklamada bulundu. 

Rusya’dan ‘zehirli’ dolar çağrısı!

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Moskova’nın Rus ekonomisinin dolara bağımlılığını asgariye düşürmek için acilen önlemler alması gerektiğini aktardı.

Rusya'dan ABD'nin Yahudi yerleşim birimleri kararına tepki!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, "Washington, aldığı kararla Orta Doğu ile ilgili uluslararası yasalar temelini bozmaya ve Filistin-İsrail ilişkilerindeki gerginliği artırmaya yönelik adımlar atıyor" şeklinde açıklama yaptı...

270 bin 458 kişi TOKİ’ye borçlu!

2002 ile 2019 yılları arasında, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) toplam 845 bin 972 konut üretti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 270 bin 458 bin kişinin TOKİ'ye borçlu olduğunu söyledi...

rusya soçi toki limanı Haberi

rusya soçi toki limanı
Rusya 2014 yılında düzenleyeceği 22. Kış Olimpiyat Oyunları'na tüm hızıyla hazırlanıyor. Sochi'de hazırlıklar son aşamaya geldi. Sochi Olimpiyat Köyünü inşaa edecek Rus Basic Element Holding'e bağlı 'Port of Sochi 2014' şirketi, inşaatı vaktinde ve layıkıyla tamamlayabilmek için Türk şirketleriyle işbirliğine gitti. Şirket kendine inşaat partneri olarak Türkiye'de başta metro inşaatlarıyla adından söz ettiren Albayrak Grubu'nu seçti. 1 hafta boyunca Türk şirketleriyle işbirliği konusunu görüşmek için Türkiye'de bulunan Port of Sochi 2014 şirketinin Genel Müdürü Vladimir Sheyanov Albayrak Şirketler grubu ile işbirliğine vardıklarını söyledi.

3 MİLYAR $'LIK YATIRIM

İnşaat malzemeleri tedariki ve Karadeniz Limanı arasındaki işbirliğini geliştirme konusunda görüşmelerin sıcak geçtiğini belirten Vladimir Sheyanov, "Sochi Limanı...