28 / 03 / 2024

Rüzgar Şafak İnşaat

Rüzgar Şafak İnşaat

Rüzgar Şafak İnşaat Limited Şirketi, Sevim Şahin ve Serap Delen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 58/5 Sokak'ta kuruldu.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar çabuk baksın! 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine dönerken, güncel gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. Haftanın son işlem günü altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altında aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı! Atın yatırımcısına göz kırptı! Beklenen rekor şimdi geldi! Kaçırmadan bakın

Altın fiyatları yeni aya hareketli bir giriş yaptı. Altın fiyatlarında bugün beklene rekor sonunda geldi Altının yükselişinde aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı etkili oldu. Elinde altını olanlar kaçırmadan hemen bakın!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Herkes bu rakamlara bakıyor! 29 Eylül 2022 altın fiyat listesi

Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine döndü. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar bugünkü altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 altın fiyat listesi...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kenarda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! 15 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki hareketli seyir devam ediyor. Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yurt içi piyasalarda yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine döndü. Kenarda 1 gram bile alını olanlar acil baksın! İşte son dakika altın fiyatları 15 Ağustos 2022..

Yatırımcılar dikkat! Gümüş fiyatlarında rüzgar bugün tersine esiyor!

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarında bugün rüzgar terse esmeye başladı. Altın ile birlikte gümüş fiyatları bugün yükseldi. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira?

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Demirkır Güven İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkır Güven İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Demirkır tarafından kuruldu. 

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Murat Özer, Olcay Saral ve Ramiz Orhan Ermeç tarafından kuruldu.

Nağıolu Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nağıolu Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Naghi Naghiyev tarafından kuruldu. 

Realite Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realite Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon  TL sermaye bedeli ile Çağlar Ayar tarafından kuruldu.

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hıdır Demircan tarafından kuruldu.

Ertek Hafriyat Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Hafriyat Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülser Kemendi tarafından kuruldu. 

Bilyatırım Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilyatırım Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Bilcan tarafından kuruldu. 

Rüzgar Şafak İnşaat Haberi

Rüzgar Şafak İnşaat

Rüzgar Şafak İnşaat Limited Şirketi, Sevim Şahin ve Serap Delen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 58/5 Sokak'ta kuruldu. 


Rüzgar Şafak İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...