18 / 04 / 2024

Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar

Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar

Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar "Sultangazi'nin birçok sorunu vardır. Kentsel dönüşüm tüm İstanbul'un sorunudur. Ada bazlı dönüşümlerle kentin fiziki ve sosyal dokusunu bozmadan dönüşüm yapacağız" dedi.

Kiraya bile yetmeyen emekli maaşına düzenleme talebi: En düşük emekli maaşı 23 bin, ikramiye 10 bin TL olmalı!

Emekli maaşlarının yükseltilmesi talebi Meclis'e de taşındı. Saadet Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, en düşük emekli maaşının 23 bin, ikramiyenin de 10 bin TL olması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Muhalefetten hükümete deprem konutu eleştirisi: 2024'e geldik ama 184 bin konut yok!

Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin'den deprem konutları ile ilgili olarak bir eleştiri geldi. İsa Mesih Şahin verilen 650 bin konut sözüne değinerek, 46 bin konutun teslim edildiğini 184 bin konutun da olmadığını söyledi.

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Milletvekilinden çarpıcı öneri: Büyük deprem hazırlığı için İstanbul nüfusu diğer bölgelere dağıtılmalı!

Son günlerde Marmara'da yaşanan depremlerin ardından, beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, kentsel dönüşüme dikkat çekerek, İstanbul depremi hazırlığı için önerilerini paylaştı.

Mehmet Atmaca'dan rezerv alan uygulamasından vazgeçilsin önerisi!

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, yeni kentsel dönüşüm yasası ve depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Atmaca, rezerv alan konusunda ciddi bir problem olduğunu söyledi ve vazgeçilmesini gündeme getirdi. 

Meclis'te çiftçiler için flaş öneri: Kira kontratını esas alan tarımsal üretim kayıt sistemi uygulansın!

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, tarım politikaları ve çiftçiler ile ilgili Meclis'teki konuşmasında önemli bilgiler verdi ve önerilerde bulundu. İşte detaylar...

Aşırı pahalı konut sorununa çözüm raporu açıklandı: Öncelik dar gelir grubuna verilmeli

Türkiye'de son bir yılda aşırı pahalanan konut fiyatları ve kira sorununa Saadet Partisi'nden çözüm önerisi geldi. Partinin yaptığı değerlendirmede dar gelir grubunun konuta erişiminin önceliklendirilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

Olası afetlere yönelik alınacak tedbirler TBMM'de!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, son on yılda meydana gelen doğal afetler sebebiyle afetzedelere verilen desteklere ve olası afetlere yönelik alınacak tedbirlere ilişkin soru önergesi verdi. 

Konut kira bedellerindeki artış TBMM'de!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman konut kira bedellerindeki artışa ilişkin soru önergesi verdi. 

Tasfiye edilen faizsiz konut şirketlerinden alacaklı kişilerin akıbeti TBMM'de!

2 Temmuz 2021 tarihinde TMSF tarafından tasfiye edilen şirketlerden alacaklı olan kişilerin akıbeti TBMM gündemine taşındı. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Türkiye'nin gündemi fahiş kiralar!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, fahiş kira fiyatları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a soru yöneltti.

Konut üretiminde düzenleme ve fiyat denetimi yapılmalı!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, kiralara ilişkin düzenleme ve fiyat denetiminin yapılması gerektiğini belirtti.

Saadet Partisi'nden Kanal İstanbul raporu!

Saadet Partisi Ulaştırma ve Altyapı Politikalar Kurulu tarafından son günlerde gündemden düşmeyen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili bir rapor hazırladı. Raporda, Kanal İstanbul projesinin ülke ekonomisini, ekosistemini ve milli güvenliğini nasıl etkileyeceğine ilişkin bilgiler verildi. 

Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar Haberi

Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar

Akpınar, "Geçtiğimiz beş yıl Sultangazi Belediyesi Sultangazililer tarafından yönetilmemiştir. Bu durum belediye ile halk arasında kucaklaşmaya engel olmuştur. Bu seçimlerde Sultangazililer kendi içlerinde, yıllarını onlarla geçirmiş bir başkan seçecek" şeklinde konuştu. 


Sayın Başkan, kısaca kendinizi tanıtır mısınız? 

1965 Sivas doğumluyum. Sivas İmam Hatip Lisesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra uuıouıı Ali BULUT 1986-1999 yılları arasında çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptım. Öğretmenlik yıllarında Millî Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği'nde çeşitli görevlerde bulundum. 2007 ve 2011 genel seçimlerinde 2. Bölge Milletvekili Adayı, şimdi de partim tarafından 30 Mart seçimleri için Sultangazi Belediye Başkan Adayı gösterildim. Sultangazi'de ikamet etmekteyim, evli ve iki çocuk babasıyım. 


Sultangazi'nin bir çok sorunu olduğu söyleniyor? Sizin bu sorunlara ne tür çözümleriniz olacak? 

Sultangazi'nin birçok sorunu...