26 / 04 / 2024

Saba Tümer Dumankaya

Saba Tümer Dumankaya

Dumankaya "Konut sektörünün en büyük haberi için habere geri dönüyor. 14 Eylül'ü bekleyin!" diyerek Saba Tümer'i yeni reklam yüzleri olarak tanıttı.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tümer ve Selami Çinpolat ortaklığında kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe ortaklığında kuruldu.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

Prıntcıple Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prıntcıple Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da Ömer Dumankaya tarafından kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Modart Modüller Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Modart Modüller Yapı Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe tarafından kuruldu.

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Tümer tarafından kuruldu.

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Saba Tümer Dumankaya Haberi

Saba Tümer Dumankaya

14 Eylül'de bir basın toplantısı gerçekleştirecek olan Dumankaya İnşaat, ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir formül/kampanya açıklayacak. Bu kampanyanın tanıtım yüzü de Saba Tümer oldu.



Dumankaya Fifti Fifti Kampanyası

Dumankaya İnşaat hem yabancı yatırımcıya hem de sıcak bir yuva sahibi olmak isteyenlere hitap edecek "Fifti Fifti Kampanyası"nın detaylarını Pazartesi günü açıklayacak.


Dumankaya'nın şu an satışı devam eden Adres Sancaktepe, Dumankaya hi-Fit, Ritim İstanbul, Dumankaya Mozaik, Dumankaya Miks, Dumankaya Horizon, Flex Office gibi pek çok projesi...