24 / 04 / 2024

Sabbgh Mühendislik Ticaret Limited Şirketi nerede

Sabbgh Mühendislik Ticaret Limited Şirketi nerede

Sabbgh Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Jamıl Arab Sabbagh tarafından kuruldu. 

Rigel Kimya Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rigel Kimya Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Uluköylü tarafından kuruldu.

Revha Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Revha Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öztürk tarafından kuruldu.

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Cem Duman ve Rıdvan Tutar ortaklığında kuruldu.

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Zeytinoğlu tarafından kuruldu.

Pintest Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pintest Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Taş tarafından kuruldu.

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sungdo Engineering - Construction Co. Ltd. tarafından kuruldu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Salih Dugan tafaından kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Ulutek Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulutek Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Öztoprak Karahanlı ve Erdi Karahanlı ortaklığında kuruldu.

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Selim Bölükbaşı, Süleyman Kuşbucak ve Yunus Atmaca ortaklığında kuruldu.

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Sabbgh Mühendislik Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Sabbgh Mühendislik Ticaret Limited Şirketi nerede

Sabbgh Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Mohammad Jamıl Arab Sabbagh tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sabbgh Mühendislik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak.Gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak,kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde rojelendirmek. Prefabrike insaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek.Her türlü dekorasyon isleri, tamirat ve boya isleri yapmak. Her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Yurt içinde ve yurt dısında turistik amaçlı geziler ve turlardüzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt.....ve anasözleşmesinde yazılı işler