19 / 04 / 2024

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm adres

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm adres

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hassan İbrahim Hassan, Hassan Abrahim Mohamed Hassan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Borut Skornsek tarafından kuruldu.

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kanber tarafından kuruldu.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Meltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Alkılıç tarafından kuruldu.

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Birgül ve Mehmet Naci Güven ortaklığında kuruldu.

Dep Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dep Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ismayıl Orujov tarafından kuruldu.

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Bellini Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bellini Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de  Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Seyid Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seyid Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Çağlar tarafından kuruldu.

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm adres Haberi

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm adres

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hassan İbrahim Hassan, Hassan Abrahim Mohamed Hassan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa,hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,...