26 / 04 / 2024

sabri erbakan

sabri erbakan

Merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın yeğeni, CHP Fatih Belediye Başkan Adayı olacağı iddia edilen; Bayındırlık eski müsteşarı Sabri Erbakan kimdir? Sabri Erbakan bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sabri Erbakan: Kentsel dönüşümde yeni modeller bulmalıyız

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşarı Sabri Özkan Erbakan, "Kentsel dönüşümde finansman konularıyla ilgili yeni modeller üretmek ve bunları uygulamaya sokmak gerekir" dedi.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması: ''15 bin liraya yükseltilmesi gerek'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün ara zam görüşmeleri başlayan asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada, işverene de destek verilerek asgari ücretin en az 15 bin TL'ye yükseltilmesi gerektiğini belirtti. İşte Fatih Erbakan'ın asgari ücret açıklamasının detayları...

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Bu kadroları kaçırmayın!

Konya’da Necmettin Erbakan Üniversitesi 770 Sözleşmeli Personel istihdam edeceğini duyurdu. Birçok branşta alım yapacak olan üniversitenin alım şartları haberimizde…

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Mustafa Sabri Doğrusoy bir yıl daha Doğuş GYO'da!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin 1 yıl daha uzatılmasına yönelik yaptığı başvuru onaylandı...

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Üründü tarafından kuruldu.

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin uzatılması için başvuru yaptı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'i, yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görev süresinin uzatılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu...

Fatih Erbakan'dan deprem uyarısı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yetkililere, " İstanbul'daki depreme uygun olmayan binalar büyük bir depremde Allah vermesin toplu mezarlara dönüşürse mi aklınız başınıza gelecek?" diye seslendi...

İHH, İdlib'de Necmettin Erbakan Okulu inşa ediyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye İdlib'de Necmettin Erbakan Okulu inşa ediyor.

Fatih Erbakan'dan Saadet Partisi'nin tahliye açıklaması!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisinin kiracı olarak bulunduğu genel merkez binasının tahliye edilmesiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Saadet Partisi'ni icra ettiren Fatih Erbakan'dan açıklama!

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Merkez binasının icra yoluyla boşaltılmasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Bu olay tamamen hukuki ve haklı bir sürecin sonucudur" dedi.

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

sabri erbakan Haberi

sabri erbakan

Sabri Erbakan kimdir?

Sabri Erbakan, Merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın yeğeni. CHP Fatih Belediye Başkan Adayı olacağı iddia edilen Sabri Erbakan Bayındırlık Bakanlığı eski Müsteşarı.


Necmettin Erbakan'ın; 2011 yılında vefat eden ve Ege Üniversitesi Göz Polikliniği'nin kurucusu olan ağabeyi Prof. Dr. Selahattin Erbakan'ın oğlu olan Sabri Erbakan, Refahyol hükümeti döneminde Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müşteşar Yardımcılığı'na getirilmişti.


Sabri Erbakan'ın adı daha önce 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı yönünde gündeme gelmişti. Sabri Erbakan, 2007 Genel Seçimleri'nde Bayındırlık Bakanlığı Müsteşarlığı'ndan AK Parti İzmir Milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etmiş ancak seçilememişti. 


Sabri Erbakan, 2010'da Mustafa Sarıgül'ün Türkiye Değişim Hareketi'ne (TDH) katıldı. Sabri Erbakan, Mustafa Sarıgül'ün Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu Şişli Meslek Yüksek Okulu'nda da Mütevelli Heyeti Başkan...