18 / 04 / 2024

Sadıklar Gayrimenkul adres

Sadıklar Gayrimenkul adres

Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Yamankaradeniz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Şişli, Maslak Polaris Plaza Ahievran Caddesi'nde kuruldu

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Ergenç, Emin Sadıklar ve Kerem Çelik ortaklığında kuruldu.

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Yabancıların konut alımlarında kritik detay! Resmen açıklandı!

Türkiye'de 2021'de yabancı vatandaşlara 59 bine yakın konut satışı gerçekleşti. Yapılan bu yatırımların en belirgin özelliğini yine vatandaşlık sebebi oluşturdu. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2021 senesi boyunca yabancıların türk vatandaşlığına geçmek için Türkiye'de yaptıkları gayrimenkul yatırımların

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

Milyonerlerin gayrimenkul varlıkları 418,3 trilyon oldu!

Credit Suisse tarafından yayınlanan yeni bir rapordaki verilerde, Kovid-19 pandemisi sürecinde 5 milyon kişi milyoner oldu. Kişilerin gayrimenkul varlıklarının toplam değeri 418,3 trilyonu buldu.

Yabancıya konut satışının 2021 ilk çeyrek karnesi!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancı yatırımcıların 2020 yılı 1. çeyrek dönem ile 2021 yılı aynı döneminde Türkiye’de yaptıkları gayrimenkul alımlarını değerlendirdi. Buna göre, 2021 1. çeyrek sonu itibariyle gayrimenkulde Mısır, konutta İran ilk sırada oldu.

Açıklar İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıklar İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Açık tarafından kuruldu.

SPK'dan gayrimenkul yatırım ortaklıklarına ilişkin düzenleme!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sonsuz Olasılıklar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sonsuz Olasılıklar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hongxiang Zhao tarafından kuruldu.

Lübnan Merkez Bankası Başkanı'nın gayrimenkul varlıkları donduruldu!

Lübnan yargısı, Merkez Bankası Başkanı Riyad Selame'nin gayrimenkul varlıklarını geçici olarak dondurdu.

Yabancılar 2019'da en çok bu şehirlerden ev aldı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'ye göre, 2019'da yabancıların Türkiye'de yaptıkları gayrimenkul yatırımlarının yüzde 35'ini vatandaşlık edinimi oluşturdu...

Türkiye’deki yabancı gayrimenkul yatırımının yüzde 35’i vatandaşlık başvurusu için!

EVA Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, 2019'da  yabancıların Türkiye’de yaptıkları gayrimenkul yatırımlarınının yüzde 35’ini vatandaşlık ediniminin oluşturduğu kaydedildi...

Sadıklar Gayrimenkul adres Haberi

Sadıklar Gayrimenkul adres

Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Yamankaradeniz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Maslak Polaris Plaza Ahievran Caddesi,...