26 / 04 / 2024

saf gyo birleşme bildirimi

saf gyo birleşme bildirimi

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın birleşmesi tamamlandı. Akiş GYO A.Ş ile Birleşme İşleminin Olağanüstü Genel Kurul'da onaylandı.

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat'ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde satışların başlayacağı tarih açıklandı. İşte proje ile ilgili detaylar...

Mistral GYO Çeşme projesinde son dakika!

Mistral GYO, Çeşme projesine ilişkin son dakika gelişmelerini paylaştı. Peki projede inşaat işleri hangi seviye

Mistral GYO Çeşme projesinin ruhsatı alındı! 

Mistral GYO Çeşme projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sakarya Boyalık'ta hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatları bugün alındı. İşte detaylar...

Mistral GYO Çeşme projesinde flaş gelişme! Tapusu alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Çeşme projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Mistral GYO Çeşme projesindeki son durum...

Yeşil GYO'nun 21 milyon TL'lik pay senedi dağıtıldı!

Yeşil GYO'nun birleşme nedeniyle ihraç olunacak beheri 1 TL nominal değerde 21 milyon 9 bin 6387 adet pay senedi birleşme oranı esas alınarak birleşme ile infisah eden Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş. ortaklarına dağıtıldı.

Servet GYO ve Deks Yatırım'ın birleşme işlemleri tescillendi!

Servet GYO'nun Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı ve tescil işlemi tamamlandı. Bu işlem sonucunda Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde Servet GYO'ya devroldu.

Servet GYO ile Deks Yatırım resmen birleşti! 

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi...

Servet GYO birleşme işlemine ilişkin güncellenen evrakları yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birleşme işlemine ilişkin güncellenen evraklar ile ilgili açıklama yaptı...

Servet GYO, Deks Yatırım ile birleşti!

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemlerine ilişkin 15 Aralık 2019 tarihinde Yönetim Kurulu'nun aldığı kararları açıkladı.

Akiş GYO, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi üyesi oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (United Nations Global Compact) katılımcısı oldu...

Vakıf GYO'dan Güneş Sigorta hisse devri ve birleşme açıklaması!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güneş Sigorta A.Ş.'nin hisse devri ve birleşmesiyle ilgili görüşmelerin başlaması hakkında açıklama yaptı...

İhlas Gayrimenkul'ün birleşme işlemleri tescil edildi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısında gündemde yer alan birleşme işlemi genel kurul tarafından onaylandı ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 28 Ağustos 2019 tarihinde tescil edildi.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşme raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin rapor yayımladı.

saf gyo birleşme bildirimi Haberi

saf gyo birleşme bildirimi

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın birleşmesi tamamlandı. Akiş GYO A.Ş ile Birleşme İşleminin Olağanüstü Genel Kurul'da onaylandı. 


Kap Açıklaması:

Şirketimizin 27 Aralık 2016 Pazartesi günü, saat 11:00'de, Taşkışla Caddesi, No: 1, 34437, Taksim-İstanbul adresindeki Grand Hyatt İstanbul Oteli, Efes-Bizans Salonu adresinde yapılan birleşme hakkındaki Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, Şirket Yönetim Kurulu ve Akiş Gayrimenkul Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından 08 Kasım 2016 tarihinde imzalanan Birleşme sözleşme ilgili mevzuat hükümleri dahilinde Şirket'in tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün olarak Akiş Gayrimenkul Ortaklığı A.Ş. tarafından devralınması suretiyle, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bünyesinde birleşilmesine oyçokluğuyla karar verilmiştir.

Saygılarımızla,

SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...