24 / 04 / 2024

Servet GYO ve Deks Yatırım'ın birleşme işlemleri tescillendi!

Servet GYO ve Deks Yatırım'ın birleşme işlemleri tescillendi!

Servet GYO'nun Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı ve tescil işlemi tamamlandı. Bu işlem sonucunda Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde Servet GYO'ya devroldu.



Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Deks Yatırım A.Ş. İle kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemlerine ilişkin tescil kararı hakkında açıklama yayınladı. 

Servet GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak ettiği Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlanmış olup, tescil işlemi tamamlanmıştır. bu işlem neticesinde Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde Servet GYO'ya devroldu.

Servet GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin, sermayesine %100 oranında iştirak ettiği Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlanmış olup, tescil işlemi tamamlanmıştır. bu işlem neticesinde Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde şirketimize devrolmuştur.

Sicil evrakı ekte yer almaktadır.

Kamuoyuna Duyurulur,

Saygılarımızla...

1. dosya için tıklayın 

2. dosya için tıklayın 

3. dosya için tıklayın 

4. dosya için tıklayın 

5. dosya için tıklayın 

6. dosya için tıklayın 

7. dosya için tıklayın 


Geri Dön