19 / 04 / 2024

safa öktem

safa öktem

Son yıllarda Türkiye emlak piyasasının en hızlı oyuncularından olan Regnum yurtdışında 275 milyon dolarlık porföye ulaştı.

Regnum İnşaat'ın Genel Müdürü Safa Öktem oldu

Safa Öktem 20 Ağustos 2007 tarihinden itibaren Öztürk Group şirketlerinden Regnum'un Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Kıbrıs'tan yabancılar gidiyor, Türkler geliyor! Emlak sektöründeki kriz nasıl çözülür?

Emlak sektörünün duayen isimlerinden Ali Özmen Safa, emlak sektöründe yaşanan kriz ortamında alıcı profilinin değiştiğine ve yabancıların gittiğine Türklerin geldiğine dikkat çekti. İşte sektördeki son durum...

Emlak sektöründe kriz büyüyor!

Sektörün duayen isimleri arasında yer alan Ali Özmen Safa’nın yaptığı uyarı gerçek oldu. Kriz her geçen gün giderek derinleştiği Kıbrıs İskele Long Beach’te fiyatlar 200 bin sterlinden 150 bine düştü. işte konu ile ilgili detaylar...

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

Bber Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bber Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Öktem Karagül tarafından kuruldu.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Propanel Yapı Sistemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Propanel Yapı Sistemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Safa Kurnaz tarafından kuruldu.

Rubu Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubu Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Safa Bozkuş tarafından kuruldu.

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi kuruldu!

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi Ataşehir'de Baha Safa Kadak tarafından kuruldu.

Besa Yastim Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Besa Yastim Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da Safa Acar tarafından kuruldu.

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Halil İbrahim Pekrü, Ramazan demircan ve Süleyman Yorulmaz ortaklığında kuruldu.

İyava Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyava Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Safa Çelik ve Melih Babalık ortaklığında kuruldu.

safa öktem Haberi

safa öktem

Regnum yurt dışında gerçekleştireceği yeni gayrimenkul projeleriyle birkaç yıl içinde gelirini yüzde 50'i artırmayı hedefliyor. Regnum'un, İngiltere ile Bulgaristan'da tamamladığı ve başlayacağı projelerin toplam değeri yaklaşık 275 milyon dolar

 

Gayrimenkul sektörüne yeni bir canlılık getiren Regnum, yurt dışındaki faaliyetlerini bütün hızıyla sürdürüyor. Regnum, Türkiye'den sonra en önemli yatırım merkezleri olan İngiltere ve Bulgaristan'daki projeleriyle de dikkat çekiyor. Bu projelerin en önemlileri, Londra'nın merkezinde yapımı tamamlanan Helion...