26 / 04 / 2024

Şafak Sezer Toskana Vadisi ev

Şafak Sezer Toskana Vadisi ev

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Şafak Sezer'e evinin tadilat borcunu ödemediği için dava açıldı!

Ünlü oyuncu Şafak Sezer'e evinin tadilat borcunun bir kısmını ödemediği için Tuğcu Tasarım Mimarlık tarafından alacak davası açıldı. Sezer'in mimarlık şirketine borcun 896 bin 591 lirasını ödemediği iddia edildi.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte teslim tarihi!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte teslim tarihi ilk etapta 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Tek katlı villa yaşam konsepti ile tanıtılan projede 187 adet villanın yanı sıra 16 adet mağaza yer alıyor.

Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar imzası taşıyan Toskana Orizzonte'de 3 ile 7 oda arasında değişen villa seçenekleri bulunuyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte lansman fiyatları!

Toskana Orizzonte lansman fiyatları vilların konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta olan proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Toskana Orizzonte Evleri satış ofisi!

Toskana Orizzonte Evleri satış ofisi telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alanı bulunan proje Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık!

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa alanları 695 metrekareye kadar ulaşıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında yapılması planlanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükseliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık villalar 8 ayrı tipte dizayn edildi. Toplam 187 adet villadan meydana gelen projede 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.

Toskana Orizzonte teslim tarihi!

Toskana Orizzonte teslim tarihi kapsamında villaların 1. etabı 30 Eylül 2015'te gerçekelşecek. Toplam 187 adet villadan meydana gelen proje Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ulaşım!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı na 21 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede toplam 187 adet villa bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyat!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyat bilgisine göre daireler 625 bin dolardan başlıyor. 8 farklı tipte villa seçeneği yer alan projede 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alan yer alıyor.

Toskana Orizzonte projesi 625 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Türkiye'de ilk kez Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen "tek katlı villa yaşam konsepti", Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi içinde Toskana Orizzonte ile hayat buluyor. Toskana Orizzonte’de fiyatlar 625 bin dolardan başlıyor.

Şafak Sezer Toskana Vadisi ev Haberi

Şafak Sezer Toskana Vadisi ev

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını satışa sundu. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Beykoz-Acarkent'teki villasını sattıktan sonra 2011 yılında Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden villa alan ve bu konutun iç ve bahçe dekorasyonunun yapımı için 2013'te bir mimarlık şirketiyle anlaştıktan sonra davalık olan Şafak Sezer 9 odalı villasını 9 milyon 700 bin TL'ye satıyor. 

Şafak Sezer'in 10 milyonluk malikanesi dekorasyonu ile dikkat çekti.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın...