28 / 03 / 2024

sağlık kent satış ofisi

sağlık kent satış ofisi

Sağlıkkent Konutları'nda yaşam başladı. Ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 577 adet daire yer alıyor. İşte Esenyurt Sağlıkkent iletişim bilgileri..

Sağlık Kent güncel fiyat listesi!

Yüzde 76'sı yeşil alandan meydana gelen Sağlıkkent Konutları 10 blok halinde inşa ediliyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Sağlık Kent güncel fiyat listesi...

Sağlık Kent satış ofisi!

Sağlık Kent satış ofisi iletişim bilgileri şöyle: Atatürk Mahallesi 520 Sokak No:4 Esenyurt-İstanbul-0212 852 28 29

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı?

Tapu işlemleri arasında gayrimenkul alım satımlar büyük yer kaplıyor. Bu işlemlerde bazı belgeler istenmektedir. Bu belgelere ilaveten bir de sağlık raporu isteniyor. Peki Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı? İşte merak edilen detaylar!

Tapuda 65 yaş üstü için sağlık raporu zorunlu mu?

Tapuda ve resmi dairelerde satış ya da devir işlemi yapabilmek için 65 yaş üstü bireylerden aranan şartlar farklılık gösterir. Peki, 65 yaş üstü tapuda işlem yapabilir mi? 65 yaş üstü tapuda sağlık raporu zorunlu mu? İşte detaylar…

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

sağlık kent satış ofisi Haberi

sağlık kent satış ofisi

Daire teslimleri hemen yapılan Sağlıkkent Esenyurt Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daire tipleri mevcut. Projede yüzde 75 banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor.


Esenyurt Sağlıkkent iletişim için 0212 852 28 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E5 ve metrobüse ücretsiz ring servisi bulunan projede konutların alanları 79 ile 118 metrekare arasında değişiyor.


Toplam 577 adet konuttan oluşan Sağlık Kent Evleri 10 blok halinde inşa ediliyor. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükselen proje İttifak İnşaat imzası taşıyor.


Sağlıkkent Konutları fiyat listesine göre 2+1 evler 190 bin TL, 3+1  evler 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede oyun alanları, güvenlik, yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş alanları ve süs havuzları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Esenyurt Sağlıkkent iletişim

Telefon: 0212 852 28 29

Web Adresi:...