25 / 04 / 2024

sağlıkkent havadan videosu

sağlıkkent havadan videosu

90 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Sağlık Kent projesi İttifak İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Esenyurt'ta yer alan Sağlık Kent projesi 10 blok halinde toplam 590 konuttan meydana geliyor

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nin havadan videosu!

577 adet konuttan meydana gelen Sağlıkkent projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta yer alıyor. İttifak imzası ile inşa edilen Sağlıkkent Evleri 10 blok halinde yükseliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Sağlık Kent Esenyurt'un havadan son görüntüleri!

Sağlıkkent projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Sağlık Kent Beylikdüzü'nün havadan videosu!

Sağlık Kent projesi 23 Ocak 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Sağlıkkent kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıkkent projesinin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi!

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi 27 Ekim'de!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutlar için kura tarihi belli oldu. Sağlık çalışanları için hayata geçirilen projenin kurası 27 Ekim'de gerçekleşecek. 

Kartepe Sağlıkkent Konutları nerede? 

Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartepe Sağlıkkent Konutları kura tarihi!

Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021  ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli Sağlıkkent Konutları için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıkkent Konutları için düğmeye bastı.

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 daire!

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 adet 3+1 daire 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sağlıkkent Evleri'nde 0,95 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Sağlık Bakanlığı klimaları yılda 2 kez mekanik olarak temizletecek!

Sağlık Bakanlığı, su buharcıklarının havadan solunum yoluyla akciğere girmesi sonucu oluşan lejyoner hastalığı ile ilgili yönetmeliği tamamladı.

Beylikdüzü Sağlıkkent kampanya detayları!

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat, Beylikdüzü’ndeki Sağlıkkent Projesi’nden ev sahibi olmak isteyenlere özel ‘Çocuk Odası Bizden’ kampanyasını başlattı.

sağlıkkent havadan videosu Haberi

sağlıkkent havadan videosu


Sağlıkkent Sitesi'nin havadan en yeni videosu için...