23 / 04 / 2024

Sağmalcılar Viyadüğü nerede

Sağmalcılar Viyadüğü nerede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağmalcılar Viyadüğü'nde 1. Etap (O3 Bağlantı Yolu) bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. İki etapta yapılması planlanan çalışmaların ikinci etabı 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

İBB, Bayrampaşa'daki 37 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor! 

İBB, İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Köy Yanı Mevkiinde yer alan 37 adet dükkanı 3 yıl süreyle kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir saç kurutma makinesinden VIP hizmet bekleyenler olabilir. işte bu yüzden tasarımcılar, Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesini üretti. Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xioami Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Xioami Saç Kurutma Makinesi, genelde bu cihazlarda oluşan teknik sıkıntıları en aza indirgemiş ve kolay kolay arıza yapmayan bir cihazdır. zaten en popüler özelliklerinden biri de budur. Xioami Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

Duş alınca en zevk alınan şey saç kurutmak fön çekmek. E saç kurutma makineniz ne kadar kuvvetliyse saçlarınız o kadar hacme kavuşur. Powertec saç kurutma makinesi ile size destek olmak istedik.  Peki Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Borsa yatırımcıları kayıplarını kaç günde telafi edecek? BIST 100 endeksinde kısa vadede kritik seviyeler nerede?

Borsa İstanbul 2023 yılına kötü bir performans ile başladı. 23 Ocak’ta başlayıp tam 8 işlem günü aralıksız değer kaybını sürdürdü. 2008 küresel ekonomik krizinden bu yana yaşanan en uzun soluklu düşüşün ardından şimdi bu düşüşlerin nasıl telafi edileceği merak ediliyor.

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bayrampaşa Sağmalcılar Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, 15867, 15869, 22914, 22915, 22916, 24016, 24017 parsel sayılı taşınmazların tamamı ile 15737, 19170, 23085 parsellerin Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Muharrwm Sağdıç tarafından kuruldu.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 10 soruda tüm detaylarıyla!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalılar projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi nerede? Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte 10 soruda tüm detayları ile Mercan Tuzla Vesen Yalıları...

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm amaçlı imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçeleri, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbullular dikkat! Beklenen o tarih belli oldu!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Bayrampaşa Sağmalcılar Millet Bahçesi projesinin ihalesini 22 Şubat 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Kartepe Sağlıkkent Konutları nerede? 

Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede?

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sağmalcılar Viyadüğü nerede Haberi

Sağmalcılar Viyadüğü nerede


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağmalcılar Viyadüğü'nde 1. Etap  (O3 Bağlantı Yolu)  bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. İki etapta yapılması planlanan çalışmaların ikinci etabı 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Çalışmalar süresince sürücüler alternatif güzergâhları kullanacak.


İstanbul trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için çalışmalar gece 22.00 ile sabah 05.00 arasında gerçekleştirilecek. Çalışma saatlerinde O3 bağlantı yolu ulaşıma kapatılacak. Çalışma süresince trafik akışı Bayrampaşa üzerinden Akpınar Caddesi katılımından sağlanacak.


Çalışmalar sırasında bakım ve onarım yapılan derzler üzerine hız kesici kasisler...