24 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığı başvuru sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alım kurası ne zaman?

Sağlık Bakanlığı başvuru sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alım kurası ne zaman?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 bin sözleşmeli personel, 10 bin işçi alımı yapılıyor. Başvuruların tamamlandığı personel alımlarında gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. İşte tüm detaylar..



Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularının sona ermesinin ardından gözler kura tarihine ve sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. ÖSYM ve İŞKUR aracılığı ile yapılan başvuruların ardından Sağlık Bakanlığı başvuru sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alım kurası ne zaman? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. 
 

Sağlık Bakanlığı başvuru sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Bakanlığın ilanına başvurular 22 Mart günü saat 23:59’a kadar yapılabildi. Sürekli işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden gerçekleştirilirken, personel alımı başvuruları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapıldı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön